Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

blacj shadow tylko na jednego, wiesz poszło by za bardzo w pupcie jeszcze;)

Opublikowano (edytowane)

Moja waga to ja się akurat teraz nie przejmuje. Ale mam spuchnieta buzie i problem z jedzeniem.

są teraz pączki  proszku w proszku  :P  takie to można wciągnąć nosem... i nie trzeba ich jeść  :D

Edytowane przez black_shadow
Opublikowano

dziś zjadłem jednego ze sklepu i stwierdzam że z roku na rok coraz gorsze te pączki, nie ma jak domowe:)

Opublikowano

teraz chyba wszystkie paczki sa z worka- 25 kg sypiesz do dzierzy dolewasz wody i po chwili paczki gotowe, do patelni i na nadziewarke, skladu tych "paczkow" z worka nie podam z pamieci tyle tego E tam jest, marmolada "rozana" z brzoskwini-tez pelno chemicznego swinstwa , niestety w tlusty czwartek paczki ida na ilosc a nie na jakosc i w kazdy inny dzien sa lepsze.

jak bylem mlodszy to spokojnie 20 przerobilem ,teraz niestety tylu bym nie dal rady.

Opublikowano

Może tutaj znajdę partnerkę swojego życia :-) Ja kawaler l 33 pozna kobietę z okolic Krotoszyna ,Pleszewa ,Jarocina ,Gostynia której nie przeszkadza wieś .Mój nr 603162150 plus :-) Pozdrawiam

Gość Profil usunięty
Opublikowano

HeHe Kolego lat 33 może załapiesz się do kolejnej edycji programu "Rolnik szuka żony" i tam znajdziesz wybrankę jak zawarłeś w swojej wypowiedzi. :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

HeHe Kolego lat 33 może załapiesz się do kolejnej edycji programu "Rolnik szuka żony" i tam znajdziesz wybrankę jak zawarłeś w swojej wypowiedzi. :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

He To koleżanko BIAŁA  musisz się wybrać do kolegi na kawę :D:D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

He Może nie ma jak dojechać:D