Skocz do zawartości

Co sądzisz o dilerach John Deere ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a jest jeszcze jakis deeler JD w woj. łodzkim, lub bliksik okolicach?? bo smigac 150-200km w jedna strone to mi sie zbynio nie usmecha B) :lol:

No własnie ten DANZAP , (pow.kutnowski) ale nic o tej firmie nie slyszalem

Opublikowano

Mam mieszne uczucia jeżeli chodzi o dilerów JD chemirol Mogilno. Odnosze takie wrażenie że zalezy im na złapaniu klienta a potem mają rolnika gdzieś. ;) Czy ktoś miał z nimi do czynienia i może mi powiedzieć o tym serwisie coś więcej?

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś ma informacje o dilerach w zach-pom.Mam jednego koło siebie ale jest podejrzany a jego serwisanci tym bardziej. :rolleyes: może ktoś kupował JD kupić to pestka a potem mogą być tylko nerwy,jak żle sie wybierze dilera.HELP :rolleyes:

Witam .czy ktoś miał doczynienia z firmom MEROL.piszcie o nich co wiecie :(

Nie pisze się kupywał tylko kupował!!!!!!!!

Edytowane przez robertbara
Literówki
Opublikowano
Mam mieszne uczucia jeżeli chodzi o dilerów JD chemirol Mogilno. Odnosze takie wrażenie że zalezy im na złapaniu klienta a potem mają rolnika gdzieś. :huh: Czy ktoś miał z nimi do czynienia i może mi powiedzieć o tym serwisie coś więcej?

Ale brawa za reklamę Chemirolu z Top Agraru 3/2008 strona 160. Jest na co popatrzeć, nawet kilkustronicowy test ładowaczy nie jest tak interesujący ;)

Opublikowano

W Polboto serwis 6330 po 100h wyszedł 1331,4 zł- jeszcze do przeżycia, zresztą na forum wyczytałem że innym serwisom taką kwotę to płacili użytkownicy ale serii 5020

Gość JohnDeere6030
Opublikowano

Może kupywał ktoś swojego JD w firmie Chempest w Rudniku????? Jeżeli tak to prosze o opinie tego dealera. Pozdro