Skocz do zawartości

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
głośniki

Witam, kolega chciał głośniki do tego mf, ale nie można u nas takich dokupić w sklepie. Chciałem Was więc zapytać jakie się nadadzą ? Głównie podrzućcie linki z allegro, bo tam chciałem zamówić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
romek6340    203

W sklepie raczej jakiś dedykowanych do ciągnika nie dostanie... Nadadzą się każde (jeśli nie chce robić przeróbek) który rozmiar zgadza się z otworami montażowymi. Pozostaje tylko kwestia ile chce na nie przeznaczyć.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

romek6340    203

Zależy jaka wielkość... Najprawdopodobniej 10 lub 13 cm będzie miał. Ceny takich do ciągnika żeby nie przesadzać to 50-100 zł. Lepszych moim zdaniem i tak nie ma sensu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wymierzyłem od otworu do otworu 12 cm więc lipa bo 13 pewnie nie podejdzie :/ 12 znowu nie widzęna allegro.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
romek6340    203

Mierz otwór montażowy pod głośnik, nie jakieś odległości między otworami. Najprawdopodobniej miejsce jest pod 10. Na upartego można by go powiększyć ale nie wiem jak tam w kabinie to wygląda...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
romek6340    203

Najwyższej klasy głośniki to nie są ale do ciągnika wystarczą. Jak się popsują kiedyś to kupisz drugie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
panki888    1

Ktoś może podrzuci właśnie jakie są głośniki org. w mf 3085 znaczy się rozmiar ? szukam czegoś dobrego żeby zagrało.

może być link z allegro.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Scoti
      Witam wymieniłem sprzęgło w moim mf tarczki od napedu no i chyba tyle a teraz problem który mam to ze sie zapowietrza troche popracował w polu i znów nie ciągnął jak odpowietrzyłem to ciągnął więc gdzie moze łapać powietrze jakieś rady ?
    • Przez Scoti
      Witam mam problem ze skrzynia a mianowicie rozbierałem dekiel skrzyni bo troche ciekł uszczelniłem i złożyłem jak odpaliłem to biegi na zakresie B były na odwrót a na A dobrze czyli jak włączałem bieg do przodu na B to jechał do tyłu a jak R to do przodu co mogłem źle złożyć ? prosze o szybką pomoc dzieki
    • Przez ogrodniczek39
      Witam Forumowiczów ,
      Czy ktoś może pomóc i podać sprawdzony kontakt gdzie mogę zakupić nowy wałek atakujący do przedniego napędu dla Ciągnika 3115 ?
      Są ogłoszenia na internecie ale nie chcę wydawać pieniędzy na marne . 
      Awaria była w ubiegłym roku , lecz postanowiliśmy zregenerować wałek . Ciągnik przepracował może 10 Ha i problem nadal wystąpił .   
       




    • Przez Diabel1
      Witam mam problem ze sprzęgłem w moim maseyu. Jak się olej zrobi ciepły sprzęgło zaczyna nierówno brać to znaczy na wolnych obrotach robi się problem z ruszeniem. Zdarza się że pedał sorzęgła zwolnisz a ciągnik nadal stoi.Słabnie taż wspomaganie. Myślałem że to pompa,wymieniłem pompe, filtry , olej , i było troszke lepiej przez dwa dni i sytuacia wróciła.prosze o jakieś rady , wskazówki co robić.
    • Przez Rider
      Witam, po uruchomieniu ciągnika miga kontrolka WOM, wałek się nie uruchamia, półbiegi nie działają, napęd, blokada też. Hydraulika i podnośnik działa normalnie.
      Naciskając pedał sprzęgła normalnie zaświeca się kontrolka od ciśnienia oleju w skrzyni  (po uruchomieniu normalnie gaśnie) oraz kontrolki żółw/zając te od półbiegów - rozumiem ze zasilanie Autotronic jest. 
      Na uruchomionym silniku wałkiem da się kręcić
      Monitor na słupku nie działa
      Gasząc silnik kontrolka WOM gaśnie.
      Oporność na czujniku WOM (z tłu przy siłowniku ) oraz na pompie olejowej (przy filtrze hydr.) ok 450 Ohm - wg instrukcji ok, kręcąc ręką wom-em wartość się zmienia więc przypuszczam, że te czujniki są ok.
      Podpinając zasilanie bezpośrednio z akumulatora do cewki WOM - wałek startuje, do cewki hamulca WOM - hamulec blokuje wałek.
      Wersja komputera - Autotronic II
      Pytanie co może być przyczyną migającej kontrolki WOM?
       
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.