Skocz do zawartości

AgroRandka Ona szuka jego!

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

To Kasia 22 taka ostra?       :P  nie sądzę byś Ją uraził, jeżeli to jest wszystko.       ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Wiekszosc szuka kury domowej, albo kobiety któa będzie na kazde kiwniecie faceta ale nie z Kasią te numery  :P"

Już powiedziałeś, a nawet jeśli by nie, to chciałeś z nią pisać,także przynajmniej Korsarza nie wpuściłbyś w maliny.     :P

Ps. Nie bój się chłopie nic takiego tu nie było,nie zabije Cię przecież

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

To jednak Kasiunia22    :P     no nie wiem, ale profilaktycznie Ją przeproś  i proś o wybaczenie.    :P

Opublikowano

Jakim trzeba być płytkim człowiekiem, żeby wiadomości prywatne upubliczniać  :o

Pozostawiam to bez komentarza, <autor upubliczniania - Omijaj mnie szerokim łukiem> ;[  bo co ja się będę denerwować  ;)  !

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Profilaktycznie? mam pieskować? Korsarz ty taki "kobieciarz" takie rady...

Jakie pieskowanie? Znasz przysłowie "pokorne ciele dwie matki ssie"         :P

Opublikowano

Kasiu potraktuj to jako kubeł zimnej wody. wystarczyło spokojnie napisac o co chodzi np. Nie podoba mi sie twój punkt widzenia. mam zbyt duzo obowiazkow na pisanie z toba" i dałbym ci spokój. a ty pisałas wczesniej cos takiego jak nie bede chciała z toba pisac to ci napisze i dlaczego. oj cos nie słowna jesteś

ludzi trzeba szanować, bo inaczej oni przestaja sznowac ciebie

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Według mnie po prostu nie chcę z Tobą pisać..

A czemu nie chce? to taki miły chłopak,co innego Korsarz może być nie lubiany.       :P

Kasiuniuniuniuniu ja Cię proszę w imieniu Pajeja, przemyśl swoją decyzję.

Ps.To moja inicjatywa, nie prosił mnie o wstawiennictwo.

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Oj nie kręci, a może wkrótce zacznie.    :P

Opublikowano (edytowane)

A czemu nie chce? to taki miły chłopak,co innego Korsarz może być nie lubiany.       :P

Kasiuniuniuniuniu ja Cię proszę w imieniu Pajeja, przemyśl swoją decyzję.

Ps.To moja inicjatywa, nie prosił mnie o wstawiennictwo.

czy ty zawsze tak musisz pajacować? 

sprostowanie gdybym nie wiedział ze pisanie z kasia nie ma sensu nie wrzucałbym wszystkiego za forum, więc kasiu masz za swoja niesłowność. Nie nawidze własnie takiej postawy jak ktos jest miły nie wiadomo dlaczego jak w rzeczywistosci mysli sobie spadaj koleś, dlaczego tego nie powiedzieć? jestem wdzięczny wszystkim dziewczynom za słowa "daj sobie siana"

Edytowane przez Pajej
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

No weź zrób komuś dobrze, no podłość ludzka nie zna granic.     :P

Źle mnie oceniasz Pajej, nawet przez myśl mi nie przeszło "spadaj koleś", no ale cóż trudno jak tak myślisz.      :(

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Masz za swoją niesłowność??? Kasiu, bardzo dobrze zrobiłaś że mu nie odpisałaś.. współczuję dziewczynie z którą będziesz.. biedna, zrobi coś nie tak to dopiero się na niej zemścisz.

Opublikowano (edytowane)

Szczerze byłeś za bardzo jakby to powiedzieć potrzebujący, po co jej chciałeś nażucić swoje zdanie jak ona ma inne nie chce być kurą domową to nie kto jej karze założę się że nie spotkaliście się a juz piszesz czego szukasz potrzebujesz po co i na co, zabiłeś swoją atrakcyjność u niej taka jest prawda trzeba było opisać siebie co chcesz roić w życiu a nie zaraz co ty wymagasz od kobiety i tyle, spotkał byś się zrobił dobre wrażenie i wtedy być może dalej by coś w temacie. A tak to odkryłeś wszystkie karty i d*pa blada, stałeś się zbyt przewidywalny według mnie. W sumie dobrze że milczała dała ci znać że koniec w temacie i tyle:) I nie miej pretensji do dziewczyny, jakbyście mieli związek to ok kompromis musi być ale na tym etapie to wiadomo każde trzyma siebie i swoich racji taka jest prawda. Ciekawe ile tak pisaliście ze sobą jak długo w ogóle, ale to już wasze sprawy. Inna sprawa że nie powinieneś wyłaniać tego tutaj bo pw to nie jest ogólne i tyle, mogłeś zapytać się tak w ogóle ale nie tak zaraz teraz to przejebałeś sobie u niej do końca. Ziemia fajna jest ale ziemi nie  przytulisz jak ci źle nie pogadasz że o innych rzeczach nie wspominam. :)  Korsarz nie dołuj faceta zbyt.  Z innej beczki byłem dziś na pokazach kuboty, mój sposób na podryw, popierdoliły mi się pedała w ciągniku efekt bym rozjechał dziewczynę, ale numer zdobyłem więc nie jest źle normalnie:)

Edytowane przez zetorlublin7341
Opublikowano

No weź zrób komuś dobrze, no podłość ludzka nie zna granic.     :P

Źle mnie oceniasz Pajej, nawet przez myśl mi nie przeszło "spadaj koleś", no ale cóż trudno jak tak myślisz.      :(

korsarz, ale ja tu ciagle do Kasi pije. teraz bede wróg nr 1 

Gość Profil usunięty
Opublikowano

jestem przeczulony na tego typu postawy a co do kobiet to mam najważniejszą "ziemie" ona jest ok Lece na "czas honoru"

Co? drugi człowiek jest najważniejszy, ziemia Cię chłopie zje, z takim podejściem będziesz sam do końca swoich dni.

Opublikowano

Nie nawidze własnie takiej postawy jak ktos jest miły nie wiadomo dlaczego jak w rzeczywistosci mysli sobie spadaj koleś, dlaczego tego nie powiedzieć? jestem wdzięczny wszystkim dziewczynom za słowa "daj sobie siana"

To nie wiesz że czym jesteś bardziej miły, tym bardziej mają Cię w d*pie hehehe

Ale prywatnych rozmów to nie powinieneś upubliczniać.

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

To nie wiesz że czym jesteś bardziej miły, tym bardziej mają Cię w d*pie hehehe

Tylko jeżeli wyczują że jesteś PIPĄ WOŁOWĄ.         :P

Lilii tak jak z facetem, nie ten to inny?      :P

Edytowane przez KORSARZ1