Skocz do zawartości

AgroRandka Ona szuka jego!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zetorka nie ma Tomuś siedzi w Karlovych Varach i popija Pilsnera i bardzo gorąco pozdrawia was ludziska:)

Opublikowano

trzeba mieć coś z życia ale wracam we  wtorek to trzymajta się ludziska :D

Opublikowano

Nie łatwiej wejść na stronę typu... Sympatia i znaleźć kogoś? Nie, nie wierzę w takie poznawanie się, ale...znajomy tak poznał obecnie narzeczoną i dobrana para, więc.. Tematów do tego podobnych kilkanaście. Nie lepiej (jeśli już bo forum rolnicze) utworzyć temat do randkowania? Nikt nie bierze serio chyba kolejnego nowego otwieranego tematu..

Rozumiem, że ciężko kogoś znaleźć, ale chyba lepiej jakby był jakiś "oficjalny" temat na to? Bo tworzenie profili, tematów to raczej nie posłuży?

Opublikowano

czyli chłopaki mieli racje że ziemniaki zbierasz? :lol:

Nie, ale w ostatnim czasie jestem bardzo zapracowana ;)

Nie łatwiej wejść na stronę typu... Sympatia i znaleźć kogoś? Nie, nie wierzę w takie poznawanie się, ale...znajomy tak poznał obecnie narzeczoną i dobrana para, więc.. Tematów do tego podobnych kilkanaście. Nie lepiej (jeśli już bo forum rolnicze) utworzyć temat do randkowania? Nikt nie bierze serio chyba kolejnego nowego otwieranego tematu..

Rozumiem, że ciężko kogoś znaleźć, ale chyba lepiej jakby był jakiś "oficjalny" temat na to? Bo tworzenie profili, tematów to raczej nie posłuży?

Mam profil na stronie sympatia.pl, niestety nikt dotąd mnie nie oczarował ;)

Opublikowano

Lili to proste musisz zejść z wymaganiami, królewicze sa tylko w bajkach. Wiadomo kazdy chce ideału, ale czy sam jest idealny... życie to sztuka kompromisu, więc poszukaj go pomiedzy oczekiwaniami a rzeczywistością

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Najpierw się ludzi poznaje i ocenia czy to jest dla mnie czy nie, a napisanie że ma być zabójczo przystojny itd. to odezwie się co najwyżej jakiś "NARCYZ" który wpadł już w samouwielbienie, bo normalny chłopak nigdy tak o sobie nie pomyśli, to inni oceniają czy zasługuje na to miano, czy nie.  To samo tyczy się i dziewczyn, och ach jaka to ja jestem, byle śmieć mnie nie dostanie, tylko że czasem można obudzić się z ręką w nocniku.

• Like 1
Opublikowano

Mam profil na stronie sympatia.pl, niestety nikt dotąd mnie nie oczarował ;)

Wiesz, to działa w obie strony, może to Ty nikogo nie oczarowałaś hehe Ale z drugiej strony, na takich portalach ładne dziewczyny się tylko dla atencji i podbudowania ego, nic więcej ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Lilly :) powiedz dokładnie lub ile masz km do Iławy i jeśli możesz to napisz pierwszą literkę imienia.

Chyba by była chora żeby ci powiedziała, nowy profil założony, pewnie masz jakieś podejrzenia kto to może być i chcesz się tylko upewnić żeby mieć polewkę?      ;[

Nawet nie stać cię było napisać mężczyzna czy kobieta.        ;[

Opublikowano

A korsarz jak zwykle na stanowisku czujny jak diabli, potrzeba tutaj jakiegoś kumatego szeryfa :D

Opublikowano

:) Lilly olej tych napalonych rolników i odpowiedz na pytanie jeśli możesz.  Jeśli twoja pierwsza literka imienia to A, to chyba wiem kim jesteś :) a i tak założyłem konto, ale nie nowe w sensie, że mam jakieś inne. Mogę się domyślać kim jest z tym, że to 50% szans.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Lilii olej tego domyślacza  i nie odpowiadaj mu skoro tylko chce sobie udowodnić że coś tam się domyśla, nawet nie umie napisać poprawnie Twojego nicku a się czegoś domyśla.      :P

Opublikowano (edytowane)

:) Lilly olej tych napalonych rolników i odpowiedz na pytanie jeśli możesz.  Jeśli twoja pierwsza literka imienia to A, to chyba wiem kim jesteś :) a i tak założyłem konto, ale nie nowe w sensie, że mam jakieś inne. Mogę się domyślać kim jest z tym, że to 50% szans.

Niestety nie A, pozdrawiam :)

Lilii olej tego domyślacza  i nie odpowiadaj mu skoro tylko chce sobie udowodnić że coś tam się domyśla, nawet nie umie napisać poprawnie Twojego nicku a się czegoś domyśla.      :P

Spokojnie Korsarz1, panuję nad sytuacją ;)

Lilly :) powiedz dokładnie lub ile masz km do Iławy i jeśli możesz to napisz pierwszą literkę imienia.

Mieszkam ok. 10 km od Iławy..

Waszego Aniołka nie da się zapędzić w kozi róg ;)

Jeśli masz więcej pytań.. zapraszam na priv, chętnie odpowiem ;)

Edytowane przez Lilii
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Waszego Aniołka nie da się zapędzić w kozi róg ;)

Da się, tylko to nie zrobi byle szopenfeldziarz       :P    A tak ogólnie to jestem bardzo spokojny, tylko nie lubię jak ktoś chce Aniołkowi pobrudzić błotem skrzydełka.      :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Napisany Dzisiaj, 20:05

Do tej pory nikomu się nie udało, ani w życiu realnym czy też wirtualnym ;)

No właśnie,  byli zabójczo  przystojni, ale chyba zbyt słabo rozgarnięci.         :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

No i tyle dzięki to jednak nie ta osoba o której myślałem [:)] i nie szukaj chłopaka na forum gdzie 80% z ludzi to sprośni rolnicy. pzdr czekam na hejt

do pani która kryje się pod pseudo Lilli mam 20+ lat, 188cm wzrostu, ciemny brunet, czy przystojny? hmm kwestia gustu, 80kg wagi, zarys ogólny 6packa widać, nie pije, nie pale, lubie sport, z charakteru to sama byś musiała ocenić i chyba tym opisem położyłem 99% kandydatów z tego forum

tyle, że.......... nie szukam ciebie :/

bukiecik róż dla ciebie

cześć