Zbyt na ziemniaki - podkarpacie
-
Podobna zawartość
-
Przez Szydre
Witam!
Nie wiem czy w dobrym dziale piszę to pytanie. Macie jakieś sposoby na przetrzymywanie ugotowanych ziemniaków dla świń? Mam 4 świnie i ugotowałem dla nich parnik ziemniaków, jak je przetrzymywać żeby nie skisły? Zostawiłem je w skrzynce wystudzone w ciemnym, chłodnym garażu.
-
Przez warchest
witam sprzedam obsypnik do ziemniakow 3 rzedowy stan dobry lokalizacja powiat płocki , nr tel 728 381 453 lub 728 563 090
-
Przez rosek11
Witajcie,
Ostatnio byłem ojca Zetorem 7245 i przyczepą D47 z pszenicą. Nidy wszystko dobrze lecz wydaje mnie się że coś nie tak jest z hydrauliką. Tzn. w mojej ocenie z dużym opóźnieniem przyczepa zaczęła kiprować. Musiałem czekać około 10-15 sekund niczym zaczęło podnosić, dodatkowo robiło to chyba zbyt wolno, ponadto opuszczanie też było wolne. Wiem, że tato jakiś czas temu wymieniał chyba jakieś pierścienie w hydraulice bo słabo podnośnik trzymał. Czy ktoś z Was podpowie czym możę być spowodowane to że tak mozolnie działa ta hydraulika.
Nie znam słownictwa technicznego związanego z tym tematem ale mimo to myślę że wiecie o co mi chodzi;)
-
Przez rex15
Witam, mam problem z suwakiem od regulacji położenia ramion tylnych. Nie jest w stanie nawet zostać w miejscu, lecz sam zsuwa sie w jedną ze stron jest jakaś śruba regulacyjna zwiekszająca opór tego suwaka?

Rekomendowane odpowiedzi
Tania prasa hydrauliczna
Amazone D7 30E