-
Podobna zawartość
-
Przez Aru
Witam
Podczas jazdy po polu czy też drodze drgają lusterka, nie jestem w stanie nic zobaczyć za maszyną. Mam pewność że drgania są wywołane pracą silnika. Jak można ustabilizować jakoś te lusterka, proszę o rady i wskazówki.
Dziękuję i pozdrawiam
-
Przez waldek315
witam chciał bym założyć lusterka do c330 jest bez kabiny gdy jadę z przyczepą załadowaną to nie widzę czy coś jedzie za mną czy nie, Może macie jakieś pomysły na zamontowanie lusterka w 330 ? <_<
-
Przez Gość
Witam.
Mam pytanie odnośnie opon do Johne Deere 6310 ponieważ mam założone opony 13.6-24 i 18.4-34.
Czy istnieje możliwość założenia opon nieco szerszych i ewentualnie wyższych do tego ciągnika?
Może ktoś z forumowiczów ma taki ciągnik i może podpowiedzieć a pytam dlatego iż słyszałem że musi się zgrywać oś ale dokładnie nie wiem o co chodzi i nie chciałbym niczego zepsuć.
-
Przez smokus1234
Witam, czy macie sprawdzone lusterka (producent) dobrej jakości?
Szukam lusterek zewnętrznych do Zetora Forterry, mam założone oryginalne które są słabej jakości, źle w nich widać zniekształcają obraz.
Dodam że w New Holland T4 mam również oryginalne i w nich widoczność jest wzorowa. Polećcie producenta który robi dobre lusterka.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Korzyści ze stosowania folii do ściółkowania w uprawie warzyw
Pokrywa skrzyni biegów Zetor 7211