Problem z Hydrauliką w prasie zwijającej sipma z-279 Farma 1
-
Podobna zawartość
-
Przez Rattarow
Witam
Jestem posiadaczem ciągnika DEUTZ-FAHR AGROTRON MK3 135. Po naprawie płyty sterującej hydrauliką wystąpił problem (wymienione zostały uszczelki). Podczas podnoszenia tuzów występuje bardzo głośny pisk. Wyświetla się także komunikat na desce rozdzielczej "zbyt niskie zasilanie sprężonym powietrzem". Nie wiem, czego to może być przyczyna.
Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
-
Przez stachu12
Kupię regulator siłowy na 3 wyjścia ten pod siedzeniem wraz z całym osprzętem czyli przewody hydrauliczne cięgna sruby mocujące itp
-
Przez kacper616
Ogólnie prasa trzymała słabe ciśnienie na manometrze 500-700 pasy były dobrze naciągnnięte na tym ciśnieniu podczas prasowanie podchodziło do 1500 lecz to trochę za mało , ostatnio dobijaliśmy ciśnienia manometr wskazał 2000 i tak zostawiliśmy podczas włączenia prasy stoją i są luźne dodam że siłownik od zgniotu nie jest schowany do końca czy to kwestia odpowietrzenia ? Gdzie się to odpowietrza zaraz przy wężu popuścić czy przy zaworze jest taka rurka i potem na klucz 18 się to odkręca tam spróbować ? Dodam że dobijane na wykręconym zaworze.
-
Przez Darek914
Witam wszystkich kupiłem prasę sipme z279 opiszcie coś o tej prasie, nie miałem jeszcze nigdy prasy belującej tym takie zapytanie.pierwsze uruchomienie,przewody,wyrzucanie beli,.W swoim ursusie mam dwa wyjścia hydrauliczne a w prasie 3trzy bo podbierak hydrauliczny jak to zrobić czy trzeba wychodzić za każdym razem z kabiny jak bele wyrzucić.prosze o rady z góry dziękuje

Rekomendowane odpowiedzi
Siewnik zbożowy Sulky opinia
Żniwa kukurydziane x2 d47, Claas dominator 68s