JD 975 Opuszczanie Hederu
-
Podobna zawartość
-
Przez Kicu
Witam was ponownie otóż mam taką sprawę do was byliśmy w sklepie pytać sie o rozdzielacz do pompy hydraulicznej w c-330 ten kolo siedzenie nie na błotniku. Okazało sie że sa 2 typy owej części czyli po regeneracji i nowy cena po regeneracji 300 zł a nowego 489 zł. I mam do was pytanie czy jest sens brania używanego ale po regeneracji czy nowego nie wiem jak jest z tymi po regeneracji ale słyszałem że długo nie pociągnie. Miał z was ktoś taki problem ?
-
Przez kubak
Witam, mam problem z moim case'm otóż strasznie wolno opuszcza mi sie gardziel gdy nie jest obciążony i np przy skrecaniu kierownicy minimalnie sie sam podnosi (z szybkoscią podnoszenia wszystko ok) gdy zaczepie heder wszystko jest ok. Czy to jest typowe dla niego ? Proszę o pomoc bo żniwa tuż tuż a chcialbym to ewentualnie w miare możliwości naprawic. Pozdrawiam!
-
Przez zeti285
Witam! Posiadam zetora proxime 8441 i mam problem z opuszczaniem talerzówki ważącej 900 kg, Rzecz tkwi w tym że traktor opuszcza ją na raz z dużą szybkością i gdyby to było na betonie połamało by wszystkie talerze. Mam pytanie czy da się to jakoś wyregulować?
-
Przez Tobiasz912
Tak jak w temacie, nie działa mi podnoszenie i opuszczanie przystawki w tym modelu oraz podnoszenie i opuszczanie wyrzutnika " komina", pozostałe funkcje działają.
Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez max9931
Witam!!!
Mam problem z spowalniaczem w Bizonie. Mianowicie nie chce działać poprawnie siłownik. Gdyż siłownik tylko wychodzi a nie chce wciągać. Jak trzeba ustawić wszystko aby chodziło poprawnie. Bo bez niego nie da się młócić. Proszę o pomoc!!!
-

Rekomendowane odpowiedzi
kombajn john deere 2054
Ładowarka