Skocz do zawartości

Dziewczyna chce na gospodarke-rolników chętnych brak?

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

każdy chce mieć łatwiejszy start,startowac od zera to nie jest nic miłego,ale zaraz -pchają się-nie pachnie to obiektywizmem BANANA,jest jeszcze druga połowa,zawsze może ją wypchac

Opublikowano

a czy naprawdę kiedyś liczyła się miłość? rodzina wżeniała mlodych w rodzinę i nie mieli nic do gadania

Linka kazy region polski to inna broszka.

To Linka co teraz sie liczy jak ludzie nie moga sie dobrac???????? Kiedys jak sie poznali to osobiscie i albo wpadl sobie w oko albo i nie??

A teraz??? Poznajesz na necie i pierwsze co, to twoja fotka. Nawet mozecie fajnie ze soba rozmawiac ale jak sie pojawi zdjecie to czar pryska. Bo mialo sie inne wyobrazenie do tej osoby

Opublikowano (edytowane)

Banan czemu tak szczerze i naprawdę bo nie spotkałem jeszcze tej jedynej, nie myśl że mam chopla na punkcie urody czy coś tylko nie zdarzyło mi się spotkać dziewczyny z tą ikrą z tym powerem z tą werwą która się uśmiechnie do mnie a ja w tedy dostaję takiego gazu że bym z nią na barana leciał i 10km. Nie chociaż stop znalazłem taką dziewczynę, opier**li mnie jak trzeba, uspokoji, ja jestem w gorącej wodzie kompany i nieraz mnie stopuje ale ona ma to coś co to się zobaczy :D . Banan czy ja mam ci nie wiem na piśmie napisać co. Lina wrzeniali się część była szczęśliwa a część wiadomo co się działo niestety :( Banan bo jak ty takie zdjęcie dajesz a potem pojawiasz się ty to co się dziwisz co. To wedle twojego myślenia nie mozliwe jest znaleźć żonę na drugim końcu Polski bo jak się zobaczą to koniec zaczną do siebie nożami rzucać. Sama wiesz jak chłopa poznałaś to teraz sie nie wymiguj.

Edytowane przez zetorlublin7341
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Linka kazy region polski to inna broszka.

To Linka co teraz sie liczy jak ludzie nie moga sie dobrac???????? Kiedys jak sie poznali to osobiscie i albo wpadl sobie w oko albo i nie??

A teraz??? Poznajesz na necie i pierwsze co, to twoja fotka. Nawet mozecie fajnie ze soba rozmawiac ale jak sie pojawi zdjecie to czar pryska. Bo mialo sie inne wyobrazenie do tej osoby

Dlatego ja nie wstawiam swojej foty bo nie to że fajnie się ze mną rozmawia to by się odrazu wszyscy zakochali.... :D

Opublikowano

Witam, to ni ja piszę się na zlot :D @ xDxbartekxx witam kolegę z moich stron ;) @Lina zgadzam się z Tobą kiedyś było inaczej chociaż teraz też się spotkałem z tym że rodzice chcieli by dwójka młodych ożeniła się tylko po to by hektary połączyć niestety zle to się skończyło... ;) @Kasia22 może wybierzesz się w moje strony :P

Opublikowano

Już nie niestety...Były ale się zmyły :D ale kto powiedział że dziewczyna musi być z naszych okolic ;) mam znajomego co rok temu wyszedł za dziewczyne która mieszkała 450 km od niego wiec odległość w tych czasach nie stanowi problemu ;)

Opublikowano

Moim zdaniem ten kto szuka dziewczyny która ma pracować w gospodarstwie to będzie szukał do śmierci... Dziewczyny nie szuka się do pracy tylko do wspólnego życia, budowania rodziny itd jeżeli szukasz kogoś kto ma pracować w gospodarstwie to pracownika najmij ;) No ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano (edytowane)

piotr 3p i to jest postawa godna naśladowania, same plusy teściowa daleko, ale jak fajna i zięcia będzie rozpieszczać to do takie to normalnie na skrzydłach można lecieć. Powiem tak mnie osobiście nie jest strachem związek z kobietą oddaloną o 500km, przecież jak taką rozłąkę wytrzymują, mają postanowieniem zapewnią się i ufają sobie to takie małżeństwo wszystko przetrwa :D

Edytowane przez zetorlublin7341
Opublikowano

Piotr3p właśnie odległość jest dużą przeszkodą w tych czasach.Od dawna szukam rolnika,bo jestem chętna na gospodarkę-nie dla pieniędzy, tylko dla ciszy i spokoju i przyrody,bo w mieście nawet to zanika,dlatego ,że lubię wieś,pracować i ogólnie. I powiem Ci,że na pierwszym miejscu pytają się z skąd jesteś ,a potem ,....a to daleko... hmm szkoda.

Opublikowano

no wiadomo jak ktoś chce to odległość nie jest problemem, ale to trudne. Pisanie smsów, gg, telefony to nie to samo co spotkanie na żywo, w tedy dopiero poznaje się człowieka, żadne komunikatory nie oddają min, czy odruchów. Ale próbować trzeba wszystkiego

Opublikowano

I nie piszcie mi, że odległośc nie stanowi problemu ,bo większośc z Was zwraca na to uwagę. Jak byście chcieli to byście już dawno mieli kobiety/dziewczyny tylko stach albo nie wiem co Was przed km dzieli.

Opublikowano

Yvonne a u mnie jest zupełnie odwrotnie. Jak poznaję jakiegoś faceta, to dla niego raczej nie jest problemem odległość, to ja stawiam oporem. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby specjalnie dla mnie gnał na drugi koniec polski.