Skocz do zawartości

Dziewczyna chce na gospodarke-rolników chętnych brak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darek spoko rozumiem cię i popieram za obopulną zgodą kochającej osoby. Nie gniewaj się za słowa ale tutaj mamy takie samo zdanie więc stary powiem ci tak trzymaj. Ps wódka już jest wiesz o co chodzi a auto pasuje załatwić bo kolejki długie oj długie, powiedz jakie coś klasyczny design czy załatwiamy kombajn clasa i na hederze do kościoła :D

Opublikowano

Jakże jestem szczęśliwy nie mając takich dylematów! Za 2 tygodnie wychodzi za mąż córka kuzynki, a ja się wciąż nie mogę zdecydować, czy bardziej nie lubię pogrzebów, czy ślubów. Te pierwsze są zawsze pożegnaniem, te drugie - zbyt często.

Opublikowano

mojego kumpla ciocia zawsze za slubach go pytala kiedy następny będzie jego, to on na jakimś pogrzebie podszedl do cioci i też pyta kiedy następny jej :( więcej ciocia już nie pytala :)

Opublikowano

Darek spoko rozumiem cię i popieram za obopulną zgodą kochającej osoby. Nie gniewaj się za słowa ale tutaj mamy takie samo zdanie więc stary powiem ci tak trzymaj. Ps wódka już jest wiesz o co chodzi a auto pasuje załatwić bo kolejki długie oj długie, powiedz jakie coś klasyczny design czy załatwiamy kombajn clasa i na hederze do kościoła :D

A czy ja sie gniewam? Jak to ktoś tu napisał raz: a czy chama da się obrazić? ;)

A ja lubię bez fajerwerków zbędnych ale z klasą (nie koniecznie z classem) :)

Opublikowano

no brutalne ale ten kumpel ma czasami taki czarny humor :) i kurdę nie wiem czy i ja bym tak nie zapytała jakbym miala taką cocię :)

a z drugiej strony sama jestem ciocią dorosłych juz ludzi i nic nie pytam.... boję się :P

daremw ale może być na claasie :)

u nas teraz modne koparko-ładowarką do ślubu albo gruszką betoniarką :)

Opublikowano

i tak babcia do wnusia wnusiu kiedy ślub, a wnuk babciu kiedy pogrzeb. Darek to ok załatwimy warszawę :D

Opublikowano

Też tak macie głupie pytania kiedy poznamy wybrankę bądź kiedy ślub :D mnie to ach :huh: mam wyje:D :D ne :D zawsze odpowiadam nigdy :D i dodaję... głupie pytanie głupia odpowiedź :P :P :P

Opublikowano

ja dla moich bylam wredna jak byliśmy mali (mala różnica wieku) i jak się pogniewali to gadali do mnie ciotka co doprowadzalo mnie do furii :) a teraz ludzie dziwnie reagują jak im coś opowiadają że ciocia to ciocia tamto i że ja wcale stara nie jestem :P

albo ludziska dzwonili do mojego chlopaka że ja z jakąś kawalerką spaceruję a to siostrzeńcy byli :)

a potem ciągle kiedy dzieci itp.... i całe życie glupie pytania

Opublikowano

to tak jak moja teściowa tlumaczyla wnusi co to sex

dziadki oglądali film, mala niby się bawila i coś o seksie bylo to pyta: babciu co to sex? a babcia niewiele myśląc: kochanie sex to taki sport, twoj tatuś byl dobrym sportowcem to niech ci wytlumaczy

i zostaw dziecko z dziadkami :)

Opublikowano

no u mnie to dużo się ich pałęta i tak za mną wszędzie lażą to i na ciągnik trafily skoro mój :) a podobno mięso smaczne podobne do królika a skórka na kręgoslup pomaga ;)

Opublikowano

Na super temat piszecie „smak kota" aż miło czytać , można pawia na laptopa puścić z samego rana :D

a wracając do tematu kotki mogą być dobre jak odpowiednio ich sie przyprawi a szczegulnie te co szczury łapią i konsumują ;)

Opublikowano

a taki oprawiony kot mojej dalekiej krewnej w wojne uratowal życie. byla na robotach w niemczech, piekly dla niemcow kroliki i jeden się przypalil to ona cichaczem złapala kota obrobila upiekła i poszedl jako krolik i dzieki temu przezyly :)

a teraz to nigdy nie wiadomo co się w sklepie kupi :) tylko samemu coś chować trzeba :)

a kozinę ktoś lubi? ja lubię pasztet :) ale baranina jak dla mnie smaczniejsza

Opublikowano

jak to co parówki które zawierają 10% mięsa a w tym mięsie jest tylko 2 procent czegos ze zwierzaka, reszta, E, odpady, skrobia i polepszacze smaku. A ja mam w nast świnio bicie i przytulimy kełbaskę. Chętni zapraszam na konsumpcję :D