Skocz do zawartości

Dziewczyna chce na gospodarke-rolników chętnych brak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To taka trzeba bardzo przekonywać do siebie ale się opłaci ^^ Widać lepiej nic nie mieć i mieć umysł spokojny i szacuek do siebie ;)

Edytowane przez zetorlublin7341
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Kochani panowie, są jeszcze takie "niewiasty" niezepsute przez współczesność i goliznę 21 wieku.

Chociaż ja to mam z kolei wrażenie, że już nie ma facetów co chcą zobaczyć w dziewczynie coś więcej niż tylko dekolt i tyłek:(

Opublikowano

też tak uważam że są takie anioły tylko często nieśmiałe i takie się ceni i nosi na rękach no chyba każdy facet by chciał taka ty nie chodzi o ty by była piękna itp

nie każdy patrzy na to czy cycki A, B cz C ważne żeby akceptować się na wzajem taki jakim się jest no przecież nie za cyce i tyłki kochamy kobiety chodź wiele kobiet tak myśli

Opublikowano

Paola, myślę,że jedni psują drugich. Nie ważne, czy dziewczyny chłopaków czy odwrotnie. I wciąż są normalni ludzie, którzy szanują wartości podstawowe. Autorytet, prawość, uczciwość, wiedzę i umiejętności. Jednak ktoś musi dzieciakom tą wiedzę przekazać.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Mietek86 - Był jeden co wydawał sie być inny ale w końcu sie okazało, że wolał imprezy i butelke od swojej dziewczyny. A jak ktoś ma na głowie gospodare i w dodatku jest tą słabą płcią to nie zawsze ma ochote i SIŁE balować (a lubi)

Opublikowano (edytowane)

Gdzieś na początku tematu, któraś z dziewczyn napisała, że wolałaby być sama niż pójść za kasą.

A to tylko KTORAS czy moze AZ TYLKO JEDNA?????? Myslalam ze wiecej ich bylo.

Edytowane przez banan575
Opublikowano

Hej. Paula glowa do góry. Sa i faceci sa i dziewczyny. Trzeba tylk chęci i trochę odwagi i zaczyna sie układać. Ja nie mam czasu klikać tu setki postów a mimo to kogoś z tego forum poznałem i zaczyna byc coraz bardziej sympatycznie. Jak bedzie dalej czas pokaże. Narazie moge powiedziec tylko tyle ze poznalem bardzo sympatyczna koleżankę i cos jest tego :-D

Opublikowano (edytowane)

Kochani panowie, są jeszcze takie "niewiasty" niezepsute przez współczesność i goliznę 21 wieku.

Chociaż ja to mam z kolei wrażenie, że już nie ma facetów co chcą zobaczyć w dziewczynie coś więcej niż tylko dekolt i tyłek:(

A byś się zdziwiła, chociaż to miły dodatek, lecz nie aż tak istotne dla wielu, znajomi takie zgrabniutkie brali na "jeden raz" a jak do ślubu szli z po prostu przeciętnymi.

Nie będę przekonywał że jest inaczej niż mówisz bo każdy ma swoje zdanie ale może za słabo poznajesz facetów lub trafiasz na tą gorszą część

Edytowane przez daremw
Gość Profil usunięty
Opublikowano

dzięki chłopcy, potraficie podnieść na duchu:) na swoją obrone mogę mieć jedynie to, że jak ktoś ciągle pechowo trafia to potem podchodzi do relacji damsko męskich fatalistycznie

Opublikowano

Mietek, prawda, ale to od ludzi zależy, czy będą jeść same ziemniaki, czy też dadzą d... i będą mieć kotleta. A wcześniej, czy później ten kotlet i tak w gardle stanie.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Kurcze, gorszy dzień chyba mam bo marudze...

Wierze że tacy gdzieś są, ci zwykli, porządni i normalni, te przeciwieństwa obecnie lansowanego ideału mężczyzny. Tylko żeby takiego nie szukać za długo bo latka lecą...

Opublikowano

A co Wy sie tak martwicie o te lata ze uciekaja????? Jestes mloda pracujesz i pomagasz na gospodarce, to jeszcze nie jestes uwiazana(y)

To i znajdz czas zeby sie wyrwac od tego gnoju i widel zeby i ludzi poznac.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Jestem tu od wczoraj a tu już takie propozycje...

Opublikowano (edytowane)

Bo żadnej okazji nie można przegapić. Jak powiedziałaś jesteś tu nowa i nie o wszystkim wiesz.

Rolstudent wspomniał że zawarł interesującą znajomość, ja poznałem tu dziewczynę obecną swoją, jeszcze jedna osoba też miała odrobinę szczęścia (nie jestem upoważniony do ujawniania nicku), nigdy nie wiesz co i gdzie cię w życiu spotka

Edytowane przez daremw