Skocz do zawartości

Dziewczyna chce na gospodarke-rolników chętnych brak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darek daj spokój dobrze?

W Tym przypadku przysłowie ''Ko sie lubi...''' nie idzie nie z kimś takim!

Opublikowano

Dokładnie Tomuś nie aż takie ;)

Mimo starć z Nim zle mu nie życzę ;)

Opublikowano

Bystra wyrywa płytkę z chodnika ;)

Obrażać ludzi to Ty umiesz i do twojej wiedzy ja tu niczego i nikogo nie wyrywam wieśniaku ;[ a ja Ci temat nie pasuje to nie pisz

Opublikowano (edytowane)

Tak Banan ja też jestem wieśniaczką, ale staram się nikogo nie obrażać i słowo wieśniak nie oznaczało w tym przypadku z kąt ktoś pochodzi tylko zachowanie delikwenta

Edytowane przez bystra
Opublikowano

Tak Banan ja też jestem wieśniaczką, ale staram się nikogo nie obrażać i słowo wieśniak nie oznaczało w tym przypadku z kąt ktoś pochodzi tylko zachowanie delikwenta

Twoje słowa nie są w stanie mnie obrazić, jeśli twoj poziom inteligencji tylko na tyle ci pozwala to szczerze współczuję :)

Jeśli twoja że tak powiem "inteligencja" nie pomaga rozróżnić żartu od obrazy to współczuję jeszcze bardziej.

Opublikowano

Tak jestem mało inteligentna w porównaniu do Ciebie bo Ty to chyba przerosłeś wszystkich swoja mądrością, a może to Ty nie odróżniasz żartu od obrażania innych mnie jakoś ten żart nie rozbawił, a no tak przecież jestem głupia ;)

Opublikowano

U prywaciarza nie pracowałes chyba nigdy to nie wiesz co to jest zależność od kogoś jak przyjdzie i wydrze na ciebie mordę ile tylko będzie chciał a ty bł spuścisz i nic nie zrobisz bo roboty drugiej nie ma mi chodzi o taką niezależność

Pracuje cały czas, i nie daje sobą pomiatać czy obrażać, jak mu coś nie pasuje w mojej pracy to jaki problem, w znalezieniu innej nie będę miał problemu ;)

Dalej myślisz że jestem od niego zależny? :D

Seboo nie no ja mówiłam o Sobie i jak ja się czuję, oczywiścię że nie tylko na Gospodarstwie można czuć niezależność, jak komu pasuje ;)

Spoko :)

Opublikowano

Dużo ostatnio sprzeczek , ostrej wymiany poglądów na tym forum czy ta pogoda jest temu winna ? :wacko:

Nie raz sie zastanawiałem czy chamskiego człowieka można obrazić ????? Nie ma takiej możliwości :D :D :D :D :D

Opublikowano

Ja nie wyobrażam sobie innej pracy jak na gospodarstwie, to poczucie samodzielności, niezależności :D

Dokładam wszelkich starań żeby móc prowadzić samodzielnie takie gospodarstwo :rolleyes:

W Moich stronach to ciężko o Pana na gospodarstwo, a Panie to już wgl jak Dinozaury wszystkie w miasto jak by tam takie maliny były :lol:

Ja w mieście bym dnia nie wytrzymała, ja to lubiĘ WIEŚ :P :P :P

Nasza piękna wieś dużo miejsca wszędzie, miasto tłok małe mieszkania po robocie w domu gnić to nie dla mnie :)

Opublikowano

tak a bananek nieraz 3 grosiki dołoży i czeka aż wybuchną ludziska, i siedzi z boczku i obserwuje i sie cieszy, nie :D

Opublikowano

Tak jestem mało inteligentna w porównaniu do Ciebie bo Ty to chyba przerosłeś wszystkich swoja mądrością, a może to Ty nie odróżniasz żartu od obrażania innych mnie jakoś ten żart nie rozbawił, a no tak przecież jestem głupia ;)

Kiepska ironia, myślałem że stać cię na więcej, wysil się trochę, bo to chyba obraza z gleby...

Opublikowano (edytowane)

Tomcio niby tak :D Dolozy moze nie dolozy ale lubie jak osoba ma swoje zdanie a nie tylko Z TYM SIE ZGADZAM, TO POPIERAM, :D

A na Ciebie Tomcio szykuje perfidna :lol: niespodzianke. :D

Edytowane przez banan575
Opublikowano

Dużo ostatnio sprzeczek , ostrej wymiany poglądów na tym forum czy ta pogoda jest temu winna ? :wacko:

Nie raz sie zastanawiałem czy chamskiego człowieka można obrazić ????? Nie ma takiej możliwości :D :D :D :D :D

Jeśli do mnie pijesz to muszę cię rozczarować ale chamem nie jestem, wprost przeciwnie, człowieka na poziomie właśnie nie są w stanie obrazić tak wątpliwej jakości obelgi.