Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja korzystam z takiej siatki jaka aktualnie w sklepie mają :D i każda idzie w miarę dobrze aczkolwiek najlepiej sie spisuje siatka ze ściągaczami na bokach jest chyba 50 zł droższa kosztuje około 400-450 zł ale moim zdaniem warto dopłacić bo boki beli sie ładnie pokrywają :)

Opublikowano (edytowane)

co zrobić gdy podczas owijania siatka nie owija ładnie balota tylko ściąga się do środka pozostawiając brzegi ? Jakieś podpwiedzi ?

Edytowane przez gancarski

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Rafał11
      Witam, jestem zainteresowany kupnem prasy Metal Fach z587 łańcuchowa. Chciałbym się dowiedzieć jakie są opinie na temat tych pras. Bedzie robiła w roku 500 bel. Tylko słoma i siano.
    • Przez szwagier84
      https://www.olx.pl/oferta/pronar-1025ail-tur-mtz-belarus-CID757-IDxsBLm.html
    • Przez Karola443
      Mam problem z komputerem wyskakuje błąd E402 z sygnałem dźwiękowym. Co on oznacza i jak można to usunąć? Proszę o pomoc🙂
    • Przez tompil
      Szukam jakiejś tańszej prasy zmiennokomorowej z nożami. Myślałem o modelu Z589/2 ale został wycofany z oferty Metal Fachu i zostały tylko te sztuki które są na placach i dealerzy drogo za nie cenią. Dziś jeden zaproponował mi za taką z placu 95 tys. netto. Oryginalna Maschio Extreme 165 HTC kosztuje na dzień dzisiejszy 86 tys., od przyszłego roku ok. 92 tys.
      Dowiedziałem się przy okazji, że Metal Fach wprowadza nowy  model zmiennokomorowy Z514. Tak to wygląda:
      https://www.truck1.eu/agricultural-machinery/round-balers/metal-fach-z514-presse-chambre-variable-a-courroie-welger-a3364028.html
      Na stronie Metal Fachu nie ma żadnej informacji o tym modelu. Kosztuje cennikowo 98 tys. brutto, ok. 79 tys. netto.
      Przyglądam się zdjęciom tej prasy i wygląda mi to na prasę Lely welger, obecnie Massey Ferguson RB 4160V.
      Ktoś coś słyszał o tej Z514? Ciekawe czy sami to produkują, a może tylko składają, albo przychodzą w całości i zakładają tylko swoje osłony?
      Może to być dobra prasa za tą cenę.

• Przez pawelol111
      Witam, mam prasę która posiada 3 przewody - podbierak, komora i załączanie siatki. W Fendt Farmer 312 mam tylko 2 pary wyjść hydraulicznych i standardową dźwignię do sterowania hydrauliką. Jak podłączyć i jak sterować każdym wyjściem żeby niezależnie działały wszystkie elementy prasy?
  • Dodaj nową pozycję...
v