Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego lub innych gdzie w ogłoszeniach mają bizona na części i coś znajdziesz...

A katalog masz? Mój gdzieś rzucony i nie chce mi się teraz szukać. Jeżeli występuje jako oddzielny element to zadzwoń np. do Agromy, podasz co i jak i Ci powiedzą czy dostaniesz.

Opublikowano

Obecnie to na allegro jest pełno. Przydaje się często chociaż teraz w sklepach maja katalogi na miejscu i nie ma problemu z częściami. Ale z katalogiem zawsze jak coś rozkręcasz grubszego to i widzisz co i jak na rysunkach. Zaznaczysz co potrzebujesz i do sklepu.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez jar123
      Witam poszukuje bocznych osłon na silnik do Ursusa 1224 lub Zetora 12245 może wiecie kto ma lub macie jakieś namiary ? :mellow:
    • Przez Ludwik_53
      Witam,

Jak wszyscy wiemy wkońcu zaczął się sezon na koszenie traw a ja mam problem z osłoną u kosiarki. Otóż kiedy jeszcze ją miałem był duży problem z koszeniem na rogach (mam małe łąki ale dużo) i mimo osłony często mi wybijało szyby. Kolejnym powodem było to że kosiłem 30-tką i ciężko miał podnośnik więc ją zdjąłem. Gdy zakupiłem 3P pomyślałem że nie warto jej przykręcać bo to duzo roboty ale niestety w ubiegłym roku 3 szyby poszły, przednia, tylna, i na końcu boczna. Udało mi się jednak dokosić i wymienić przednią. Teraz znowu niewiem co robić kupe koszenie niema czasu przykręcać i do tego z osłoną kiepsko się kosi po rogach... Macie jakieś pomysły ? macie osłony na swoich kosiarkach prosze o szybką odpowiedź
    • Przez marianek071
      pryskam ciagnikiem T25 i gniota sie maliny prosze o porady jak wykonac oslony na kola , prosze o jakies zdjecia
      PILNE !!!
    • Przez Alpha
      Witam.właśnie zakupiłem osłony bębna do kosiarki rotacyjnej,bo stare już skorodowały.zdemontowałem talerz ślizgowy,pierścień dystansowy oraz talerz oporowy.zdjąłem podkładki wraz z simeringami. Teraz borykam się z demontażem piasty talerza ślizgowego.Użyłem ściągacza(ramiona ściągacza oparłem na kołnierzu piasty talerza ślizgowego,a śrubę od ściągacza na wale napędowym. Podczas ściągania wysunęła się część bębna,lecz coś blokuje bo nie da się wysunąć tego bębna całkowicie,więc jaka jest wasza rada.
    • Przez arkady12
      Panowie mam problem cieknie mi z osłony gumowej cięgła hamulca ręcznego w mf 255 olej wyjąłem tą starą i chce założyć nową ale nie chce wejść za żadne skarby tamta ładnie wyszła pod płaskim śrubokrętem 
      czy wiecie może jak to zrobić, czemu się nie chce wsunąć może ktoś już kupował i po prostu to jest wina produktu dodam że, na kołnierzu metalowym osłony zdziera się ta guma.
      osłona wygląda tak :
      https://www.farmexpert.pl/pl/p/Mieszek-oslona-hamulca-MF3MF4-1860959M1/57313
      jest to pozycja nr 9 w katalogu 
      https://e-ursus.pl/pl/i/Hamulce-tylne-MF-255-katalog-czesci/215
  • Dodaj nową pozycję...
v