Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki beczkowóz polecicie mi do Ursusa 3512? Chodzi mi głównie o pojemność beczki. Ostatnio ciągałem beczkowóz kolegi o pojemności 4000l na dość grząskiej łące i radził sobie całkiem dobrze. Jak myślicie czy poradził by sobie z większą beczką np 5000l?

Opublikowano

jeżeli kupie beczkowóz to będę starał sie wozic jak najwięcej . teraz wywoze przeważnie zwykła beczka wtedy kiedy mi góruje w oborze ale jeśli miałbym juz beczkowóz to woził bym gnojówkę z dużej chlewni nie daleko mnie także przydałby mi się taki sprzęt z którym ciagnik sobie będzie radził i zęby miał taką pojemność żebym nie musiał dużo kursów robić .

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez KPawlak
      Witam, Czy zna ktoś rozmiar śrub mocujących przednie błotniki w ursusie 3512 / mf 255? 
    • Przez janekpro
      Witam wszystkich jestem tu nowy, to mój pierwszy post jbc. 
      Mam ursusa 3512 i jak w temacie nie mam prądu tzn. nie ma ładowania, grzania na świecach, kierunków, wskaźnika paliwa a tak to wszystkie światła są i klakson też działa. Zepsuło się podczas montowania wiatraka 12v 1.2A no i zamontowałem, pokręcił się chwile i nagle przestał działać a za tym własnie poszły te rzeczy co wyżej wymieniłem. Zerknąłem do bezpieczników i niby wszystkie są dobra a nie działa. Proszę o waszą pomoc i sensowne odpowiedzi. Albo jak by ktoś miał opis bezpieczników to też bym prosił. 
    • Przez kamil5421
      Witam. Kupię wóz asenizacyjny o pojemności 12-14 tyś l.  w kom. piszcie oferty 
    • Przez kamil5421
      Witam . Kupie beczkowóz 12 000 - 14 000 m3^ 
    • Przez Pawel93puma
      kupie beczkowóz , wóz asenizacyjny  10 000 l-13 000 l w super stanie .
      Po całkowitej odbudowie lub tzw prawie nówkie 
      Z dużo  i wydajano pompo  
      2 zaworami  o dużej średnicy jednym koniecznie hydrauliczny , najlepiej ( tylnym i bocznym) ale może być i oba z tyłu 
      fundusz do 30.000 zł że bardzo mi się spodoba to troszkę  więcej 
  • Dodaj nową pozycję...
v