-
Podobna zawartość
-
Przez xXKarolXx
Witam. Mam problem z hydraulika mianowicie Pompa podnosi tylko jak sie skreca kołami lub rusza , tur się podnosi gdy skręńcam kołami , a jak nie to nie działa i wywala błędy i blokuje , tak jak by nie pobudzało pompy , a jak skręceńce to pobudzi i wszystko działa jak należy , dodam ze tur opada szybko , a czasmi potrafi stać całą noc i nie drgnie w czym może być problem pacjent fendt 716 vario tms z 2005r tur tuz wom pomoże ktos ?
-
Przez cantstop
Chciałbym kupić przyczepe: Krone HSD 5001.Jakie opinie on niej macie,na co zwracac uwage przy kupnie oraz przydałyby mi sie jakieś ogolne wskazowki bo jestem kompletnie zielony w tej kwestii.
-
Przez Gość
Witam, staje przed wyborem przedniej kosiarki czołowej dwóch renomowanych firm. Zastanawiam się nad claas disco 3200f activefloat lub krone easycut f320 również z hydrauliczny dociskiem. Proszę o wasze opinie.
-
Przez osamix
Problem z kontrolka (chyba ładowanie) tylko nie wiem dlaczego jest 2 , 1 gaśnie przy odpaleniu . Foto w zalaczeniu. Na alternatorze na wyjściu jest 14v.
-
Przez DamianJarka
Witam.
Ostatnio w Fendtcie wyskoczył mi błąd i kod usterki to 1.2.01 patrzę w instrukcje obsługi i przyczyna to-,,Wejście akumulatora, napięcie akumulatora poza żądanym zakresem" sposób usunięcia wezwać serwis.
Co ja mam teraz zrobić? Oco wgl w tym chodzi bo nie rozumiem tej przyczyny
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pług kvernaland zagonowy
John 7730 & Fendt Vario 818 + Coutand