-
Podobna zawartość
-
Przez sosek xu li
Witam od jakiegoś czasu mam w posiadaniu Massey'a 3125 Autotronic i zanim wystartuje w pole chciał bym sie dowiedzieć parę rzeczy.
- Czy można włączać przedni napęd i blokadę mostów w czasie jazdy?
- czy mogę używać opcji żółw-zając niezważając na prędkość? I czy mogę cały czas na przykład używać zająca?
- Jaki olej do hydrauliki...Czy zbyt rzadki olej może po rozgrzaniu spowodować ze na wolnych obrotach ciężko kręcić kierownicą?
- Czy ktoś ma instrukcje jak obsługiwać komputer?
Z góry dzięki.
-
Przez luckyy
Witam mam takie problem bo nie wiem co to za urządzenie które jest przedstawione na obrazku. Jeśli ktoś wie proszę o pomoc.
http://imageshack.us/photo/my-images/402/dsc000151.jpg/
-
Przez leon8875
Witam
Mam pytanie do posiadaczy tego komputera otóż ostatnio kupiłem opryskiwacz z tym pc i mam problem że gdy ustawiam wydatek 200l/ha to w realu idzie mi gdzieś 250l, ciśnienie na komputerze pokazuje mi 3 bar a na.manometrze 3.5 I nasuwa się pytanie czy można to skalibrowac ?
-
Przez picio
Witam powiedzcie gdzie znajdę jakiegoś przedstawiciela handlowego firmę co sprzedaje rozsiewacze Bogballe w Wielkopolsce albo z możliwością transportu do wlkp i jakie są ceny Bogballe L1 PLUS 700 kg bo mi zawołali 18000 zł
-
Przez corrado
Witam koledzy wie ktoś może gdzie naprawiają ogólnie rzecz biorąc sterowniki do maszyn, a szczegółowo pilot/sterownik owijarki w Claas rollant 255 Uniwrap? Ewentualnie gdzie oprócz Claas-a można taki sterownik dostać?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Rozsiewacz nawozów
Amazone ZA-F 604R