jakie sito do śrutownika bijakowego
-
Podobna zawartość
-
Przez bizar
Witam, panowie jakie waszym zdaniem są najlepsze sita do kombajnu, na sito wstępne (górne) polecałbym żaluzjowe, tylko tutaj tez są różne rozmiary lamelek, jakie sprawdzają się u was? A jakie sita dokładne (dolne) ? zamierzam dokupić sobie 9mm do zboża, jak myślicie będzie dobre? A użytkuje ktoś z was takie sito z podłużnymi otworkami? bo spotkałem się z takim sitem 5x25mm i podejrzewam że z takimi otworami nie puszczałoby całych kłosów.
-
Przez rolnik360-3P
Witam. W moim Claasie mam taki problem : Zabija mi ciągle sito pod żaluzjami kłosami, żaluzję muuszę mieć zamkniętę i wiatry na full to wtedy jest dobrze, ale znów wywala zboże z tyłu. Nie mogę otworzyć sita bo co chwilę się zapycha kłosami i koniec. Takie coś mam od początku tego sezonu i nie mogę tego naprawić, w poprzednim sezonie problemu nie było. Proszę o pomoc w usunieciu awarii. Z góry Dziekuję
-
Przez RolnikMarian6226
Witam, od jakiegoś czasu mam nowy kombajn a w nim sito górne takie jak przedstawione w załączniku. Mam pytanie dotyczące tego sita, do czego ono jest? Czy nadaje się do młócenie pszenicy,jęczmienia,rzepaku? Czy może nie bawić się z nim i kupić sito żaluzjowe? dodam że sito dolne mam oczkowe
-
Przez damian8070
cześć! Mam do sprzedania parę "złomów" zalegających u mnie w garażu. A więc tak klepisko do kukurydzy do new hollanda 8070, 8060- dostałem je razem z kombajnem, kukurydzy nie uprawiam więc chętnie komuś je odsprzedam. jest w bardzo dobrym stanie! następnie mam do sprzedania sito do new hollanda 8060 8070 z tych samych przyczyn co klepisko z tym ze sito jest do zboża- drugiego nie potrzebuje. i jako ostatnie mam do sprzedania cześć (połowę) podsiewacza do claasa chyba 105, nie jestem pewien- również dostałem je do kombajnu gdyż miałem naprawiać podsiewacz u NH a ze kupiłem nowy to chętnie sprzedam ten. Pozdrawiam i zachęcam zainteresowanych do kontaktu ze mną !
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 6430 premium jakie ciśnienie w hydroakumulatorch
Obsypnik pryzm