Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Znaczy się upiec  dwie pieczenie na jednym ogniu, można i tak.     :D

Opublikowano

Hm wiecie co trzeba sobie jasno powiedzieć ze czasy są tak dziwne i popierniczone że już dzisaj nic nie wiesz ani co będziesz robił za 5 lat ani w ogóle, także ja uważam że miłość najważniejsza, a jeżel;i ktoś patrzy na posagi i gospodarki to dla mnie dziwne i tyle, wiem fajnie jest sie ustawić, ale jeżeli ktoś mnie nie będzie pociągał całościowo i fizycznie i mentalnie to i nawet złote góry mnie nie rusza

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

I tu Zetorku TRAFIŁEŚ W DYCHĘ,  majątek to jest marność nad marnościami, jest tylko jeden problem, ludzie mając 20 lat myślą że będą żyć wiecznie.

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

korsarz-dokładnie,oj ci materialiści,wole partnerke golusieńką,ale wybaczcie,siącze browara,po weselisku,jak już wcześniej pisałem diamentowe wesele.Heh nie wiadomo czy trudniej być z kobitką przez 60 lat czy z facetem

co ja pisze,jakie 60 lat z jedną?a kiedy umre?

No tak,gadu gadu a trza patriotyczny obowiązek spełnić,wiec na wybory :)

Opublikowano

Drogi Panie, słowo w słowo moje zdanie.

Arturek zawiodłem się na Tobie.       :P

Kurde może moja wypowiedz zabrzmiała nie całkiem tak jak powinna :lol: Chodziło mi o to,że nie jestem w stanie sie podporządkowac zawsze robię to co sam uważam za słuszne i raczej nie jest realne aby teściowie pozwolili zięciowi zarządzac gospodarstwem a gdyby chciał zrobic jakieś modernizacje to uuuuuuuu ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

To samo może powiedzieć kobieta, że teściowa jej nie pozwoli podjąć jakąkolwiek decyzję, a na dodatek synuś jeszcze będzie trzymał stronę mamuni.        :P

Ps. Jeszcze źle to ująłeś, no ale próbuj dalej, może wybrniesz z tej wpadki.       :P     :lol:

Opublikowano (edytowane)

Twoje wypowiedzi Artur pokazują jak ciasne horyzonty potrafią mieć młodzi mężczyźni, i może dlatego powstał ten temat na forum i "Dziewczyna na gospodarkę". A może Ci teściowie chcieli by żeby zięć wniósł jakieś świeże pomysły i rozwiązania, bo sami nie nadążają za postępem??? Czemu zaraz przekonanie że zięć nie miałby nic do powiedzenia? I ciekawe jakbyś rozmawiał gdybyś nie miał swojej schedy, ani pracy i pochodził np z wielodzietnej rodziny?

Edytowane przez izolda789
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Jak zięć pokaże teściom że coś potrafi, to zazwyczaj źle nie jest, no nie może też być tak że ledwo przyjdzie i -  ja tu rządzę, a wy nie macie nic do gadania..

Opublikowano

To samo może powiedzieć kobieta, że teściowa jej nie pozwoli podjąć jakąkolwiek decyzję, a na dodatek synuś jeszcze będzie trzymał stronę mamuni.        :P

Ps. Jeszcze źle to ująłeś, no ale próbuj dalej, może wybrniesz z tej wpadki.       :P     :lol:

Ale ja wccale nie zamierzam z tego wybrnąc :lol: To była łagodniejsza forma mojego wcześniejszego posta,którym się wiekszośc oburzyła a to tylko sama prawda była B) Oczywiście zdarzają się wyjątki dogadania się z teściami ale to trzeba miec charakter anioła :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ale ja wccale nie zamierzam z tego wybrnąc :lol:

I to błąd, zwłaszcza że KORSARZ jest aniołem.            :P

Opublikowano

Twoje wypowiedzi Artur pokazują jak ciasne horyzonty potrafią mieć młodzi mężczyźni, i może dlatego powstał ten temat na forum i "Dziewczyna na gospodarkę". A może Ci teściowie chcieli by żeby zięć wniósł jakieś świeże pomysły i rozwiązania, bo sami nie nadążają za postępem??? Czemu zaraz przekonanie że zięć nie miałby nic do powiedzenia? I ciekawe jakbyś rozmawiał gdybyś nie miał swojej schedy, ani pracy i pochodził np z wielodzietnej rodziny?

ciasne horyzonty? hmmmmmmm

W teścia czekającego na pomysły zięcia to chciałbym wierzyc :lol:

Pochodze z wielodzietnej rodziny o ile z trójką rodzeństwa sie do owej zaliczam

Opublikowano

żeby nie było że Grzegorz kwiatów nie dał, bo dał, ale zobaczcie co się z Ewy stało, szok, odmalowała się i przeskoczyła Natalię :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Fakt, ładna diablica.     :P Natalii też w sumie nic nie brakuje.     

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Ja pier**le, dziewczyny napalone, a te matołki szukają dziury w całym.     :lol:     No są bez jaj.  Katastrofa jak słucham Stasia.

Edytowane przez KORSARZ1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v