Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Może i super ale niestety prawdziwe  :D

no niestety...albo czasami stety, jak sie chce wykręcić od jakiejś imprezy na którą nie chce się pójść :P :P.

Pisze tak ogólnie.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Nic a nic-i co Ty na to ?

Małżonka wydoi, Koleżanka Anna1 chętnie by się poświęciła iść z Tobą na to wesele, i co Ty teraz odpowiesz?           :P 

Opublikowano (edytowane)

Małżonka wydoi, Koleżanka Anna1 chętnie by się poświęciła iść z Tobą na to wesele, i co Ty teraz odpowiesz?

Ja wiem co odpowie . ;)   Na weselach  grają disco polo ,a kolega Jaro wtedy musi wyjść do toalety ,a że praktycznie przeważnie lecą kawałki owej muzyki ,także po co mu jechać i siedzieć tam gdzie wspomniałam na początku ... :D

Edytowane przez Meg5
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

tak tak a póżniej wstawi fotke z wesela z widłami w ..... <_< dupce

Hmmmmm           :P      :D    no fakt, widok myszki na widłach nie jest jakiś powalający            :P  ale może nie trafi w dupkę tymi widłami        :lol:

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Małżonka wydoi, Koleżanka Anna1 chętnie by się poświęciła iść z Tobą na to wesele, i co Ty teraz odpowiesz?           :P

Jeszcze się okaże że znam ową Annę... :D

Jaro-nie jedż.Co tydz oglądasz kuzynke i szwagra.Ale prezencik pośli

Ale ja nie oglądam  :D

Ja wiem co odpowie . ;)   Na weselach  grają disco polo ,a kolega Jaro wtedy musi wyjść do toalety ,a że praktycznie przeważnie lecą kawałki owej muzyki ,także po co mu jechać i siedzieć tam gdzie wspomniałam na początku ... :D

I to jest myśl  :D -w nagrodę https://www.youtube.com/watch?v=N1Hs2AQwDgA

Co to za kuzynka co mieszka 400km od Ciebie pewnie jak byś jąspotkał na dyskotece to mógłbyś nie poznac i by sie narobiło

Spokojna głowa-poznałbym.Co w tym dziwnego że rodziny się rozjeżdżają ?

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze się okaże że znam ową Annę... :D

Tego nie wiem, ale sam powiedz jaki prestiż będziesz tam miał, z Telewizją ledwo jedna żona, a Ty bez TV  i już drugą przywieziesz.       :P       :D

A i zawsze możesz im nagadać że docelowo planujesz mieć 7 żonek.      :lol:    Sam zobaczysz NH CI ZARAZ TV PODSTAWI.       :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Tego nie wiem, ale sam powiedz jaki prestiż będziesz tam miał, z Telewizją ledwo jedna żona, a Ty bez TV  i już drugą przywieziesz.       :P       :D

Dla mnie to żadna nowość 

Gość Profil usunięty
Opublikowano

A to Masz już dwie?     :blink:         :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ty to powiedziałeś 

No ja, ale jak mówisz że to żadna nowość to przyznaj że mogłem tak pomyśleć.     :D    ale nie ważne, nic mi do tego.       :P

Opublikowano

Zdecydowanie nie-moją tożsamość możesz bez większego trudu sprawdzić pytając co "starszych" użytkowników forum...

No ja, ale jak mówisz że to żadna nowość to przyznaj że mogłem tak pomyśleć.     :D    ale nie ważne, nic mi do tego.       :P

Przyznaję

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

No nie muszę, bo ja Ciebie znam, [OCZYWIŚCIE MÓWIĘ O FORUM} to Ty mnie nie znasz.      :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano (edytowane)

co Wy chcecie disco polo na weselu jest super :rolleyes: :rolleyes: ....................po paaru głębszych :P

Edytowane przez anka1
Opublikowano

No nie muszę, bo ja Ciebie znam, [OCZYWIŚCIE MÓWIĘ O FORUM} to Ty mnie nie znasz.      :P

to do @glicer było

co Wy chcecie disco polo na weselu jest super :rolleyes: :rolleyes: ....................po paaru głębszych :P

kolego Jaro nie znamy się

Tak głębokich "głębszych" to szczerze mówiąc nie znam  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v