Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

No tak.Ale tu jest pies pogrzebany.Jaki jest poziom tego programu?Czym oni nas karmią!?Nie mam z tym problemu bo od początku pisałem-dno.Zgłaszają się psychiczne kobitki,hmm sorki, zgłosiły się.Rozumiem ze trzeba być dobrym psycholem żeby to wcześnie wyłapać ale ze TV do tego dopuszcza!Ja jako rolnik,powiem więcej z nas rolnikow TV po prostu sobie zakpiła.Własnie tak o nas myslą .Polski rolnik=poziom kandydatek w programie

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No tak.Ale tu jest pies pogrzebany.Jaki jest poziom tego programu?Czym oni nas karmią!?Nie mam z tym problemu bo od początku pisałem-dno.Zgłaszają się psychiczne kobitki,hmm sorki, zgłosiły się.Rozumiem ze trzeba być dobrym psycholem żeby to wcześnie wyłapać ale ze TV do tego dopuszcza!Ja jako rolnik,powiem więcej z nas rolnikow TV po prostu sobie zakpiła.Własnie tak o nas myslą .Polski rolnik=poziom kandydatek w programie

Oki. Glicerku, ale wytłumacz mi dlaczego uważasz że one są psychiczne? bo ja tak nie uważam.

Opublikowano

Panowie-spokojnie  ;) -ta najbardziej niby "psychiczna" to moja kuzynka  :) -czytam tu opinie jakoby wychowanie się odbiło ,jacy są jej rodzice (nietrafione bo to bardzo weseli i otwarci ludzie)-a może najnormalniej w świecie ma taki charakter ?-tzn. jest spokojna i tyle ?W sumie ma dwie starsze (bardzo "żywe" siostry ) więc może jest taka bo ponoć w przyrodzie istnieje równowaga ? :D

Opublikowano

To ja to zrobię...w oryginale  :D -"Arbeit macht frei"  :)

wiesz ja nie pisałem, bo i tak łatke "świra" mam przyklejoną :)

dziękuję, że mnie wyręczyłeś :D

idź przejdź przez bramę, nad którą ten napis widnieje, obejrzyj, może Ci się optyka zmieni...

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Panowie-spokojnie  ;) -ta najbardziej niby "psychiczna" to moja kuzynka  :) -czytam tu opinie jakoby wychowanie się odbiło ,jacy są jej rodzice (nietrafione bo to bardzo weseli i otwarci ludzie)-a może najnormalniej w świecie ma taki charakter ?-tzn. jest spokojna i tyle ?W sumie ma dwie starsze (bardzo "żywe" siostry ) więc może jest taka bo ponoć w przyrodzie istnieje równowaga ? :D

Też nie uważam że z nią coś nie tak, po prostu spokojna dziewczyna. To są dziewczyny praktycznie z miasta i nie ma się co dziwić, takie robienie jakiś sprawdzianów z nimi to jest może i dobre, ale dla rasowych klaczy a nie kobiet, bo może ich to tylko ośmieszyć.

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Bo widzisz nie wszyscy to mają.Nie miejsce na takie zagłębianie się.Nie pije do tych co oglądają.Juz to wychodzi a bomba dopiero wybuchnie.Ostałem przy delikatnej krytyce,czyli-nie było kandydatek :) to nie znaczy ze nie karce bohaterow,ale na drugi raz się zastanowią głęboko czy upubliczniać  swoją prywatność w takim kiczu

Gość Profil usunięty
Opublikowano

W każdym razie jaro może niedługo pochlasz na weselu u kuzynki.         :P     

Opublikowano

ale na drugi raz się zastanowią głęboko czy upubliczniać  swoją prywatność w takim kiczu

drugi raz to oni już nie wezmą udziału , za to Ci którzy wezmą to pewnie będą "kandydaci na aktorów" ( czy kandydatki )

Opublikowano

Jaro-jeśli rodzina wesoła otwarta,ona spokojna,to pod tym spokojem po prostu coś się ukryło

Nie wiem-słabo ją znam-po prostu w tym czasie jak ich odwiedzałem była sporo młodsza niż ja-siłą rzeczy dużo lepiej znałem jej siostry

Opublikowano

widzę ze tu więcej u niektórych mądrości niż wieku ale nie mam ochoty i czasu żeby tego dochodzić, swoje wiem ze to co robię i ile robię wystarcza mi i mojej rodzinie nie tylko na rachunki, z pewnością nie jestem niczyim niewolnikiem. a korszarz1 i jemu podobni niech piszą brednie tylko najlepiej o sobie. puenta jest taka ze utożsamiam sie z Grzeskiem jako rolnikiem, facetem w moim wieku, ojcem i kilka innych. życzę wszystkim szczęścia i rozsądnych wyborów w gospodarstwie i miłości

a jeszcze jedno - co by było jak by pracy nie było - myślał ktoś nad tym - ja myślałem    powodzenia

Opublikowano

Piteriiv-wiesz jedni się zastanawiają nad smiercią inni nie.Osobiście preferuje spontan.Co do pracy.Nie bierz tyle kredytow to nie będziesz gdybał :)

Jaro-oj na wesele :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ja mam krowy  :) -nawet gdyby mnie zaprosili to nie pojadę  :D

No wiesz, ale TV, wywiady, alkohol, nie kusi?     :P      :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v