Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

"Myszonek" :D

No właśnie, profesjonalista       :lol:   to może Kolega uświadomi nas  w tym "polowaniu na myszkę"        :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Źle ujęte, raczej są tak zdesperowane że nabijają się na pal.         :P      :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

No tak.Ale chodzi im tylko o tą odrobinke ciepełka

Eeeeeeee, naoglądały się Pana Wołodyjowskiego i zazdroszczą Azji       :P  tylko gdzie znaleźć taki gruby pal?          :P     :D

Ale ten pal,czy to ciepełko?

Sam pal to może i nie, jednak tarcie "materiału o materiał", to aż iskry mogą iść.     :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Wiec trza załozyc ze w programie udział biora kochani rolnicy,ktorzy sworzyli sobie ciepły domek.Przygotowali swe paliczki aby uśmiercać biedne,przemarznięte myszki.

Opublikowano

chociażżż kolega @korsarz1 dobrze pisze jedno z drugim się łączy, ale ...zaczynając od ciepełka

@glicer dobre :D :D  ...ale mówisz paliczki ??  łeeee...

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

żeby was tylko nie pogrzało :D

No to nam nie grozi, bo jak temperatura się podnosi to uruchamia się chłodzenie i załącza się wtryskiwacz.          :P A ciekawe kto lubi wysoką temperaturę, te "UBRANKA"  to wymyśliły kobiety by nie zagasić w nich płomienia.      :lol:

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

A to Kolega Glicer coś pokazuje w galerii? hola spokojnie drogie Panie, wszystkie zdążą obejrzeć, myślę że jakiś standard, szoku może nie być    hahahahahahahahaha.

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Anka-hamulce działają Tobie?Chcesz zebym bez kwiatka przyjechał?Pooglądasz i mnie do siebie zaprosisz :)

No gdyby tak ktoś parodie nakręcił tego programu.oj byłoby ciekawiej raczej

Opublikowano (edytowane)

@glicer prawdziwy facet musi mieć i bukiet i kwiatka :D

( tylko żeby nie było - Grześka dalej bronie, bo napewno był jakiś powód, że chłopak przyjechał bez kwiatka, znaczy bez bukietu )

Edytowane przez anka1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v