Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To się nazywa - Samodowartościowanie poprzez kopanie leżącego .

Opublikowano

Dziwicie się że się z niej śmiejemy? Wiem że jest taki typ urody, ale to do spotkania w mieście, na jakiejś imprezie, a nie na wsi przy krowach pod ciechanowem. Sam jak model nie wyglądam, w związku z czym żeby zaoszczędzić ludziom tego przykrego widoku do telewizji się nie pcham, swoich zdjęć nigdzie nie publikuje, fb nie mam, a jak ktoś mnie musi na żywo widzieć to już nic nie poradzę....

• Like 1
Opublikowano

Święty nie jestem, swoją opinię wyraziłem, ale bez przesady.

Opublikowano

Brzydkie , ładne pojecie względne. Każdy mierzy swoją miarą. 

Ja jakiś mądry nie jestem , ale u mnie odpadła by za to , że jest po prostu tępa , ktoś zwrócił uwagę jak ona się w ogóle wypowiada? "Ko ko ko..." i ch.j bo i  tak błędnie wypowiedziała to kobiece słowo....

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, cinek1808 napisał:

Ktoś musi w końcu te brzydkie złapać. 

No wiesz, jak jest jakaś wyjątkowo paskudna i kiepska z charakteru, to jest skazana na starą pannę. 😀

@withanight Jeżeli chodzi o Jessi, no to nawet nie będę tego komentował. Jeszcze te narysowane kredką brwi. Już nawet ktoś napisał, że tylko idiotka goli brwi i maluje je kredką. 😂😂

• Like 1
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem to nie ma brzydkich kobiet tylko czasem alkoholu jest za mało.

A tak poważniej to albo ta pani jest podstawiona na potrzeby programu żeby było show albo ten pan liczy na szybkie przyjemności z nią.

Jak będzie to okaże się.

Gość Daria54321
Opublikowano

O łał😲 a wy dalej się nią jaracie 😵

Opublikowano
46 minut temu, cinek1808 napisał:

Może jej siostra. 

Może jeszcze bliźniaczka xD

Opublikowano
14 minut temu, Daria54321 napisał:

O łał😲 a wy dalej się nią jaracie 😵

a dałabyś szansę pojarać się tobą?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v