Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

Przed slubem. A potem to nudy nudy nudy... ;):P

Gość ZosiaSamosia
Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

To trzeba urozmaicać , żeby nudno nie było B|.

Nie ważne że nudno aby było na bogato. ;)

Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

No dobrze teraz tak serio. ;) To nuda, rutyna i szarość codziennego życia może zabić każdy związek. Nawet taki który zapowiadał się na bardzo dobry. Więc warto się czasami uśmiechnąć do siebie. :)

Opublikowano
Cytat

Ważne żeby emocje były ¬¬.

Czyli co, brać się za łby?     :P    xD

Opublikowano (edytowane)

Aby na koniec były pozytywne , to już będzie oki.

Edytowane przez zetorki12
Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

A nie lepiej żeby zawsze pozytywne były? Po co się kłócić kiedy można obrócić wszystko tak aby uśmiech był. A potem drugi raz skorzystać jeszcze bardziej pozytywnie... ;)

Opublikowano

Moim zdaniem to stanie się wtedy nudną rutyną i zacznie być mdłe . Musi być różnie żeby nie było nudnie .B|

Opublikowano (edytowane)
Cytat

A nie lepiej żeby zawsze pozytywne były? Po co się kłócić kiedy można obrócić wszystko tak aby uśmiech był. A potem drugi raz skorzystać jeszcze bardziej pozytywnie... ;)

Pewnie by tak było gdybyście nie miały nic wspólnego z drobiem, a mianowicie gdakanie.        :P

Edytowane przez Sean
Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

Nie zawsze jest kolorowo. To normalne. Ja osobiście nie lubię ani kłótni ani gdakania. :):P

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman4321 napisał:

Ansja znajdź sobie coś do roboty może 

Sean dobrze ci radzi robienie sztucznego tłoku w tematach byle się coś działo wiele nie da  

Ktoś będzie chciał poznać to pozna i bez tej twojej mąciwody będzie chciał pisać to napisze 

ro***erdolic temat by było nie na temat to każdy potrafi...

Siły przebicia potrzebują osoby wstydliwe,slabe ...Siedzieć i czekać aż ktoś napisze to tak jak iść polować na Jelenia na pustyni 

• Like 1
Opublikowano
Cytat

...Siedzieć i czekać aż ktoś napisze to tak jak iść polować na Jelenia na pustyni 

xD   Sama wiesz dobrze że narzucanie się innym, zwłaszcza pisaniem jako pierwsza nie zawsze i u wszystkich jest dobrze odbierane. Więc niestety siedzieć i czekać.     :P

Opublikowano (edytowane)

A to to ja wiem, ale odważnych jest mało, większość odważnych to niestety żonaci      :P     to co Ci zrobię. :D 

A do tego wszystkiego jeszcze straszysz że im łomot spuścisz to się nie dziw teraz.                       

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Pokazalaś co potrafisz napisze a potem dwie strony tłumaczy co miałam na myśli 

Dobrymi chęciami to wiesz co jest wybudowane 

Ciotka dobra rada haha 

Edytowane przez Roman4321
Opublikowano

No i się pewnie teraz boją że jak nie będzie słuchał to będzie wpier*ol.              :P    

Opublikowano

Wszedziea być ład i porządek.

Bratrolnika ma rację,ze tu jest temat o programie"rolnik szuka żony" i w tym temacie chcą niektórzy tylko o tym pisać a nie o wszystkim co związane z podlotna miłością wieku rozmaitego ¬¬

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Ania ma  żal do garbatego że ma proste dzieci.                           :)

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

O to byczku dziś zaszalał ... Anula się do naprawiania dała trzeba zmykać  z tego tematu ¬¬

Coś chyba adoratorów wymiotło i się dziewczę miota ;)

Edytowane przez Roman4321
Opublikowano
4 minuty temu, Ansja napisał:

Wszedziea być ład i porządek.

Bratrolnika ma rację,ze tu jest temat o programie"rolnik szuka żony" i w tym temacie chcą niektórzy tylko o tym pisać a nie o wszystkim co związane z podlotna miłością wieku rozmaitego ¬¬

Ale o czym tam pisać? zwykłe obrabianie d*py jak już.    Niech się każdy mądry tam zgłosi i może poczyta co o nim inni będą pisać to zobaczymy czy będzie mu do śmiechu.

Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

Zluzujcie trochę! Postanowione z chlopem się rozchodze. Zgłaszam się do programu. Wesoło będzie ale ha mało mi zostanie więc jaka to tam znowu rolniczka.... :P

Teraz poważnie:

Ansja ma rację popłynęlismy za bardzo. Przepraszam urazonych forumowiczow. Od dzis moje wpisy tylko w temacie. I bez gdakania reszta też ma trzymać się tematu!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v