Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, extrabyk napisał:

Ech a już się zapowiadało,że będzie jeszcze ciekawiej :D

Też mnie rozczarowali    :P    :D  Jeszcze nie zaczęli a już zakończyli.    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

E bo ten Lucky to w gorącej wodzie kompany i za bardzo naciska zamiast od czasu do czasu trochę poluzować :D Pewnie za młody żeby to jeszcze zrozumieć tak jak w kawale : Pasą się na wzgórzu dwa byki. Jeden młody a drugi stary. W pewnym momencie młody krzyczy do starego...zobacz w dolinie pasie się stado krów...choć pobiegniemy i przelecimy kilka...na co stary byk...nie pobiegniemy tylko pójdziemy powoli i przelecimy wszystkie :D

Stary byk wie co mówi B|

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

:D   Dobre, ale chyba nie sugerujesz że ja mam uwieść Zosię.    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, extrabyk napisał:

Nie wiem czy jesteś wystarczająco stary by dać radę :D a po drugie to myślę, że szybciej "Zosia" kogoś uwiedzie niż ktoś ją :D

Na tyle stary żeby wiedzieć w co się bawić a w co nie.     :)

Spokojnie Zosiu, to są tylko żarty, żadne insynuacje, najważniejsze że nie jesteś sztywniara i znasz się na żartach.. 

Edytowane przez Sean
Gość ZosiaSamosia
Opublikowano
50 minut temu, Sean napisał:

Też mnie rozczarowali    :P    :D  Jeszcze nie zaczęli a już zakończyli.    xD

Pewny jesteś że zakończyli :P

Opublikowano
12 godzin temu, ZosiaSamosia napisał:

Nie zmuszaj mnie abym publicznie napisała co mi po głowie chodzi.... :P

Oj co to takiego, Zosiu,      :D mnie też pchły ostro jebią.     2smiech.gif

Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

Lucky już wie co mi chodziło po głowie. A Tobie nie powiem bo to nasza tajemnica. :P

Opublikowano
8 godzin temu, ZosiaSamosia napisał:

są pewne granice ;)

Które można od czasu do czasu przekroczyć :ph34r:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v