Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Doradźcie mi drodzy AF-forumowicze, czy mam powiedzieć @KORSARZOWI TAK ????????

hahaha....

@KORSARZ - ale się pięknie dałeś wkręcić.....:-):-):-)

Ja nigdy nie mówię poważnie...

Hahaha...

Wiesz może Jesteś dowcipna jak szczypiorek na wiosnę, tylko jest jeden problem, może nigdy nie miałaś do czynienia z dżentelmenem.    :P

Oj spokojnie moja Droga to były tylko przeprosiny, nie podniecajmy się jak stonka przed wykopkami.         Hahahahahaha

Opublikowano

@KORSARZ - jeśli nigdy nie miałam do czynienia z dżentelmenami, to widzę, że już mam...

Plus dla Ciebie...;-)

Tylko pytanie do Ciebie za milion punktów : skąd wiedziałeś, jak mam na imię ????????!!!!!!!

Opublikowano

Korsarz dzięki za kwiatki- należały sie :P

hmm mówisz, że jak stonka przed wykopkami ?? Przed wykopkami to ona jest raczej zrozpaczona, że po wykopkach nie będzie miała co żre...ć ( jeść przepraszam :) zapomniałam, że rozmawiam z dżentelmenem :P )

a i  jeszcze coś- zauważyliście, że jak mowa o kwiatkach to zjawia się zetorlublin :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

@KORSARZ - jeśli nigdy nie miałam do czynienia z dżentelmenami, to widzę, że już mam...

Plus dla Ciebie...;-)

Tylko pytanie do Ciebie za milion punktów : skąd wiedziałeś, jak mam na imię ????????!!!!!!!

No właśnie jak Masz na imię, bo nie dosłyszałem?       :P  chyba starość mnie dopadła.       :lol:

a i  jeszcze coś- zauważyliście, że jak mowa o kwiatkach to zjawia się zetorlublin :)

Bo Zetorek to pszczoła co zapyla kwiatki.        Hahahahaa

Korsarz dzięki za kwiatki- należały sie :P

No nie chciałem ryzykować niewybaczenia z Twojej  strony.     :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano (edytowane)

Ty nie dosłyszałeś ze starości, a ja ze starości za szybko przeczytałam, bo tez,jak koleżanka mam na imię Ania...

Zrozumiałam co innego, niż to, co napisałeś. ...;-)

Ania, jaką karę proponujesz dla @KORSARZa ? Ja proponuję bycie przez miesiąc niewolnikiem u każdej z nas...

Co Ty na to ....???

Haha

Edytowane przez biedroneczka
Opublikowano

he he no patrz Ania i znowu się Korsarzowi udało hehehe

o tak Ania ja jestem bardzo na tak :D

...i żeby nie zapomniał tych bukietów zabrać. Musimy Mu to przypomnieć przed samym wyjazdem do nas :D :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Wow, Ania to bardzo ładne imię, Pozdrawiam wszystkie Anie.      :P  Ta Wam dać palec, to Wy byście chciały całą rękę     :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Toż ja nie wiedział że te Anie to takie nie napasione.     :P      Hahahahaha

Mapo, nie nadążysz za nimi.       :P      :lol:  Chyba że Ty tez Ania.      :P

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Pani wybacz nieszczęśnikowi.      :P

Być może ładniej, tylko jak wyposzczone to trzeba nie mało smarowidła żeby to wszystko dobrze nasmarować i te piski zlikwidować.      :P    hahahaha

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano (edytowane)

Jak się całe życie oddycha najczystszym w Polsce powietrzem, w dodatku ciągle nad jeziorem, to co się dziwisz, że ciągle jeść się chce.....hahaha

Tylko kto ma nas "nafutrować", DŻENTELMENIE....

Hahaha...

A ja myślałam zawsze, że to facet ma smarownicę....

Może to u niego towotu brak, i dlatego piszczy.....???

Haha...

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Fakt Ania Biedroneczka, od wody może trochę rdzewieć.     :P      :lol:

Ania1 wszystko jeszcze zależy jak jest to wszystko zardzewiałe?     Hahahahaha

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ta towotu, tam może być WD, potrzebne.          :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

A potrzebujecie murzyna do przepchania komina, murzyn odwali czarną robotę i zabić murzyna,      hahahaha,   rasistki    hahahaha.

Tylko że ja jak zobaczę tarczę to zaraz strzelam.       hahahahahaha     pruje cały magazynek serią, bo mi się zacięło na pojedyncze strzały.      :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

o NIE tak to nie za te "rasistki" to będziesz nam naprawde kwiatki musiał przywieść ;[ !!!

...i odrazu strzelasz ?? o nieee tak to też stanowczo NIE

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Kurde balans ja rozpuściłem Was tym kwiatkami jak dziadowski bicz, zaczynacie mi tu stawiać warunki.      :P      :lol:

Anie, ja przywołuje Was do porządku, mnie tu ludzie znają.        :P      :lol:

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano (edytowane)

Murzyna nie trzeba zabijać, jak go dobrze zagnębisz, to sam padnie....

Nie lubię mieć krwi na rękach.

Potem dokończą Cię moje lwy..

A i na strzelanie jest rada - wystarczy tarczy od razu nie pokazywać....

Albo założę Ci worek po zbożu na głowę.....hahaha....

Ciebie tu ludzie znają ? Lepiej nie pytaj KOGO my znamy....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v