Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

nie ma tu nic , nic tu nie napisałam :)

No nie ma się czego wstydzić że nie nosisz matek, z resztą teraz to tej "procy" to i tak nie widać,      hahahahaha.

Ania, a może byś się pokazała, chętnie z Darkiem byśmy sobie Ciebie pooglądali.     :P

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

No ale co nie ma co pokazać, czy jak?      :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

edytowałam, bo zapomniałam , że zimą noszę wielkie , bawełniane, różowe reformy :P

I jak dalej chcecie pooglądać :lol:

A poza tym o co tu kaman- żeby posta edytować 9 minut ???

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Zdrowie najważniejsze, ale ja pierdzielę, do Ciebie się dobrać to bank to mały pikuś.     :P

Opublikowano

gregory a ja ci gwarantuje że Ania się nie obrazi za to. Prawda Aniu?

No pewnie że dalej chcemy zobaczyć, jeśli się zdecydujesz to może być nawet na PW :D

Korsarz myślę że Ania ma co pokazać i byłoby na co popatrzeć, Ale jak ją tu namówić?

Opublikowano

biedroneczka,czasem jednak pokazanie serducha aaa i czasem pokazanie lica,hmmm,moze zaskoczyć,pozytywnie,wiec może jednak ludziska  często z tej strony ,mają(mamy )hamulce,hehehe,moze na wigilie się cos wykoci,bedzie fajnie,kilka sztuk a rok temu owieczka wykociła się o północy,szkoda,nie gadała,za to ja se pogadałem,radosci było,i jakos nie ze świąt!

a działosie wszystko w wigilie,wiemy ze to pewnie zbieg okoliczności,ale,ale było miło

Opublikowano

Troszke się tu oszukujemy,jestem pewien ze wszystkich nas doświadcza klimat swiąteczny.Sam osobiście jutro choinke odbieram,a miałem dylemat.Troche pustki w domku,leje deszcz,kulawo,a jednak zostane,hmm,nie ma jak stanowcza decyzja,niekoniecznie pragmatyczna

Opublikowano

tez widziałem ich w tym teście o żywności, dla mnie to trochę przerost formy nad treścią, w większości osoby zaproszone to osoby znane już od kilkunastu lat, z pewnymi osiągnięciami, a tu nagle kilka gwiazd sezonowych, tzn. naszych rolników...

sądzę że to taki chwyt żeby znaleźć większą publikę

Opublikowano (edytowane)

Mi też się to nie podoba ponieważ na siłę chcą zrobić z nich celebrytów.Upychają ich gdzie się tylko "Familiada" "Świat się kręci" "Pytanie na śniadanie" i wiele innych

Edytowane przez jonek98
Opublikowano

I to już przesada, a nadmiar irytuje. Już tylko krok od tego, aby otworzyć lodówkę, a tam panowie rolnicy z pierwszej edycji. Przypuszczalnie w swoich kontraktach mieli zapisany udział w dodatkowych programach. Chyba, że się mylę i propozycje są im składane na bieżąco, a oni korzystają ze swoich 5 minut...

Opublikowano

ludzie znależli sobie teraz zajęcie po tych odcinkach rolnik szuka żony dla zawsze po zostaną pionierami którzy próbowali przecierać szlak z różnym skutkiem  i nic ale ludzie co niektórzy ale przeważnie dziennikarze robią wodę na młyn bo z tego  czerpią profity 

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Sadze iż nie warto tracić czasu na dyskusję o niczym a szczególnie o programach reality show.

Trzeba cieszyć się z zycia i brać je garściami a nie rozmyślać na tematy moim zdaniem mało ważne....

Każdy sam decyduje o swoim życiu, przecież nikt nas do niczego zmusić nie może. :)

Opublikowano (edytowane)

Dobra z powodu tymczasowego braku  "Rolnik szuka..."  może  "uruchomimy" nowy program na czas świąteczny

"Rolnik lubi...ciasto" :D :D

Pisać tu szczegółowo jakie kto lubi  :)    ( zanim sie wszyscy zasłodzimy podczas świąt i już nikomu żadne się nie będzie marzyło :lol: )

ps. mam nadzieje że moderator mnie za to nie pogoni :)

Edytowane przez anka1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Wszystko zależy od nas samych trzeba wziąć się w garść i do przodu :)

Nie ma co oglądać sie na innych, przecież każdy człowiek ma swój rozum. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v