Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ożż Tyyy Korsarzu tyy wstręciuchu - tak do jednej ze swoich najfajniejszych koleżanek ???  To teraz patrz na filmik o biedronkach i zobacz co Ci Biedroneczka za to zrobi  :P :P  :P   (bo korsarz to pająk tak ? ) :P

Opublikowano (edytowane)

he he he mapo niezły filmik :D

A ja cały czas myślałem że biedronki to takie miłe stworzenia, a tu masz nawet pająka przechytrzyła :D ( biedroneczka bez obrazy oczywiście)

Na tej drodze to wyglądają jak Kubica w bolidzie :lol:

Czyżby strona odżyła?

Edytowane przez darek3
Opublikowano (edytowane)

"biedroneczki wbrew pozorom wcale nie są takie miłe " - czyżby @mapo coś na ten temat wiedziała .....? Hahaha

Ania, korsarz to pirat, pająki nazywają się kosarze . Narazie nie mam za co go zaatakować :-) Chyba, że mi zalezie kiedy za skórę....;-)

Może jakiś chce ze mną zadrzeć...? :o.

;-)

Edytowane przez biedroneczka
Opublikowano (edytowane)

darek3: a słyszałeś jakie dźwięki temu filmikowi towarzyszą? ;)

Fajny jest też filmik o koniku polnym, ale nie będę nim zaśmiecała forum.

A strona odżyła, bo po tygodniu wygnania wrócił Korsarz1 ;)

biedroneczka: to akurat nie było o tobie, tylko tak ogólnie...

Edytowane przez mapo
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

O, @korsarz, widzę, że odżyłeś po tym tygodniu w ciepłych krajach...;-)

Chyba Ci tam założyli nowe baterie...

Na drugi raz nie mów tak, bo potem przez Ciebie , dłuższy czas nie mogę się z żadnym facetem umówić, i nie wiem dlaczego ? :-\

Chyba się mnie przecież nie boją ? Ale gdzież, kto by się przecież bał biedronki ?

Oczywiście to przykrywka. :-). Hahaha...

Oczywiście , wiem, że zartujesz ;-)

A poza tym, dobrze, że znów jesteś.... Brakowało tu Ciebie...:-)

Ale z Modliszką też może być fajnie, tylko trzeba ją brać od tyłu, by nie stracić dla niej przypadkiem głowy.        :P       :lol:

biedroneczki wbrew pozorom wcale nie są takie miłe ;)

A jednak im się oświadczają       :P

https://www.youtube.com/watch?v=CYzUcx1Rqno

ożż Tyyy Korsarzu tyy wstręciuchu - tak do jednej ze swoich najfajniejszych koleżanek ???  To teraz patrz na filmik o biedronkach i zobacz co Ci Biedroneczka za to zrobi  :P :P  :P   (bo korsarz to pająk tak ? ) :P

Hahahaha, jakby tak walnęła w moją sieć to by zaraz straciła cnotę z wrażenia.       :lol:

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

biedroneczka: nigdy nie wątpiłam w to, że znasz się na żartach ;)

Jednak trochę zaśmiecę forum, bo dlaczego tylko ja mam się z tego śmiać...

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

A strona odżyła, bo po tygodniu wygnania wrócił Korsarz1 ;)

No fakt, nic tu się nie działo przez ten tydzień, ale to chyba nie było w ramach protestu że młody modek zaczął straszyć mnie pistoletem?      :P   tak nim wymachiwał że aż strzelił sobie w kolano.       :P

Chyba, że mi zalezie kiedy za skórę....;-)

Może jakiś chce ze mną zadrzeć...? ohmy.png.

Nie załażę za skórę komuś dla kogo mam szacunek.       :)

Ale z drugiej strony fajnie by może było z Tobą koty drzeć.       :P       :lol:

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Huraaaa "mapo" zaśmieciła forum !!! :D  Pierwsze koty za płoty jak to sie mówi :D

Korsarz no jak nie jak tak :rolleyes: :)

A ze strzelaniem w sieć, to kto tu w kogo strzelił he he he i komu ta sieć sie porwała  :P ( jak piszesz "cnota" komu sie porwała  :P  )

Opublikowano

Darek, o jakim Ty proteście mówisz.... ?

To wyłącznie dziwny zbieg okoliczności.....

@korsarz - mówisz, że i biedronkom się oświadczają ? - ale ja potrzebuję FACETA, a nie wiewiórka !!! Co ty mi proponujesz ? Krzyżówki miedzygatunkowe ?

Koniecznie chcesz ze mną koty drzeć? Dobra.

Ale jak to Ferdek Kiepski mówi : "panie, ale to nie są tanie rzeczy".....

Przyjemność kosztuje....hahaha

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

anka1: ale to nie był mój pierwszy raz ;)

Nie? a ja myślałem że dzisiaj straciłaś tu cnotę.      :P

( jak piszesz "cnota" komu sie porwała  :P  )

Ania kusicielka       :lol:

No widzę Darek jak się naprodukowali zwłaszcza ci co mnie gasili za zaśmiecanie tego tematu, jak psy ogrodnika.       :P    

Koniecznie chcesz ze mną koty drzeć? Dobra.

A Ty chcesz koniecznie "poskromienia złośnicy"?      hahahaha

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Mapo zaśmieciła forum :D :D :D  I nie był to jej pierwszy raz :D  ( jutro to jeszcze raz napisze, żeby było na następnej stronie jeszcze :D )

He he krzyżówki medzygatunkowe hi hi hi a to dobre

Opublikowano

biedroneczka no tak protestu żadnego nie było, po prostu nie było czasu pisać tutaj :lol: :lol: :lol:

Korsarz he he no właśnie całe trzy strony za tydzień :lol: :lol: Jeszcze parę stron popiszemy i znów się ktoś przyczepi że nie na temat :D:P

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

A tak było fajnie, musiałeś to @mrc1005 zepsuć?       :P    za co Ty nas tak nie lubisz?             :D

ale ja potrzebuję FACETA

No gdzie ja Ci teraz faceta po nocy będę szukał,     hahahahahaha.

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

No kurna, a już zdołałam o nich zapomnieć...

@korsarz , jak nie faceta, to co możesz dla mnie o tej porze zdobyć ?

Dobrze zapłacę, jestem zdesperowana, rozważę każdą propozycję....

Hahaha :-D

Opublikowano

oopo mapo zaskakujesz tu nas :D :D  Zabrudzone forum , zabrudzone forum he he he

he he zobaczcie ten filmik o Korsarzu czy o Kosiarzu alee  wystrzelił :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v