Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

taka by czasami zje***a ustawiła do pionu (czasami trzeba), poprztykała by się i dalej by było dobrze, ktoś typu Ewy to przy pierwszej większej kłótni spakował by swoje walizki, potem by może wróciła i znowu jakaś kłótnia i znowu to samo i wtedy dopiero by było rolnik szuka żony :D

do związku lepiej mieć osobę zrównoważoną :)

Opublikowano

Urszula to już celebrytka... Wcześniej rozpoznawali ją już kierowcy busów i ludzie z rynku, więc co to będzie po występie w Familiadzie. Widać, że z udziału w Familiadzie jest bardzo dumna, bo aż powiesiła sobie pamiątkowe zdjęcie na ścianie i utrwaliła to na zdjęciu...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=655069817935301&set=pb.100002968657533.-2207520000.1419007592.&type=3&src=https%3A%2F%2Fscontent-a-cdg.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-xpa1%2Ft31.0-8%2F10636877_655069817935301_1535790132407993275_o.jpg&smallsrc=https%3A%2F%2Fscontent-a-cdg.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-xpa1%2Fv%2Ft1.0-9%2F10806246_655069817935301_1535790132407993275_n.jpg%3Foh%3Dfc48dec46d9a6be58e4c3cd81baa23d6%26oe%3D55025FC7&size=1152%2C2048

Opublikowano

artur125: chyba tylko po to, by pokazać swój talent do pyskowania ;) Ale jak wiesz, "Mam talent" to program TVNu, więc raczej tam jej nie zobaczysz.

Opublikowano (edytowane)

artur125: myślę, że w innej stacji telewizyjnej nawet by jej nie chcieli... A kiedy ta Familiada? Pewne jest, że z udziałem uczestników programu RSŻ ma być 1 stycznia, ale ktoś też wcześniej pisał, że w drugi dzień świąt (jednak ta informacja nie jest potwierdzona).

Edytowane przez mapo
Opublikowano

Właśnie znalazłam na profilu Izabeli (od Adama) wzmiankę, że rolnicy kontra dziewczyny z programu RSŻ będą w Familiadzie w drugi dzień świąt o 14:00... Ciekawe w takim razie przeciwko komu rolnicy zagrają 1 stycznia...

Gość Profil usunięty
Opublikowano

fento : Jaki Ty obeznany heh :P

artur125 A Ty sądzisz iż kobieta nie wie czym żywi sie krowa ? heh :D
Opublikowano

taka by czasami zje***a ustawiła do pionu (czasami trzeba), poprztykała by się i dalej by było dobrze, ktoś typu Ewy to przy pierwszej większej kłótni spakował by swoje walizki, potem by może wróciła i znowu jakaś kłótnia i znowu to samo i wtedy dopiero by było rolnik szuka żony :D

do związku lepiej mieć osobę zrównoważoną :)

Potem to szukaj wiatru w polu :lol:

artur125: chyba tylko po to, by pokazać swój talent do pyskowania ;) Ale jak wiesz, "Mam talent" to program TVNu, więc raczej tam jej nie zobaczysz.

Do pyskowania to akurat ma talent jak mało kto :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

glicer: Zbyt pochopnie nie oceniaj ludzi :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Biedroneczka to pewnie taka ksywka dla zmyłki, a w realu to Modliszka która po kopulacji zagryza samca.       :lol:       

Opublikowano

O, @korsarz, widzę, że odżyłeś po tym tygodniu w ciepłych krajach...;-)

Chyba Ci tam założyli nowe baterie...

Na drugi raz nie mów tak, bo potem przez Ciebie , dłuższy czas nie mogę się z żadnym facetem umówić, i nie wiem dlaczego ? :-\

Chyba się mnie przecież nie boją ? Ale gdzież, kto by się przecież bał biedronki ?

Oczywiście to przykrywka. :-). Hahaha...

Oczywiście , wiem, że zartujesz ;-)

A poza tym, dobrze, że znów jesteś.... Brakowało tu Ciebie...:-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v