Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

mapo pasowałby bo np. rolnik szukał żony i znalazł i jest z nią za kopką

...ale darek3 coś ci napisze - mapo ci żle radzi, bo może i tak jak pisze pare kopek by teraz postawił na łące ale przy takich mrozach to nie wiem, czy któraś by poszła bo wiesz jeszcze pewna część ciała mogłaby zamarznąć nie w takiej pozycji co trzeba zanim by sie rozpędził i co ???.... rozumiesz

..................................no chyba że by zabrał termos gorącej herbaty sorki ciepłej :D

ps.męska część oczywiście

Korsarz :D :D

Edytowane przez anka1
Opublikowano (edytowane)

mapo pewnie, że najprościej a przede wszystkim najbezpieczniej ;)

Niby taki niepozorny obrazek a ile wszyscy mamy skojarzeń i zgadywania kto kogo szuka :P

Aniu no pewnie że trzeba zaczekać do wiosny, nie ma co ryzykować, za dużo do stracenia :lol: :P 

Dobrze że się poprawiłaś z tą herbatą bo już się wystraszyłem :P

Edytowane przez darek3
Opublikowano

Ah takie świeże pachnące sianko ... :-) niczym nie zmącone ...

mcr niech ci sie marzy to pachnące sianko wiosną czy latem bo o tej porze to tylko w nim ...........pająki :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

ale przy takich mrozach to nie wiem, czy któraś by poszła bo wiesz jeszcze pewna część ciała mogłaby zamarznąć nie w takiej pozycji co trzeba zanim by sie rozpędził i co ???.... rozumiesz

..................................no chyba że by zabrał termos gorącej herbaty sorki ciepłej :D

Ania ale to co, byś sobie polewała "kurkę"  tą herbatą by odmarzła?         :P       :lol:    tylko jak za gorąca to wiesz że mogła byś ją zaraz oskubać.        :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ale Ania, "ogórek, ogórek ogórek, gumowy ma garniturek"   więc jak może zamarznąć?       :P       :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Przy takiej pogodzie to trzeba się brać od razu do roboty, bez gry wstępnej :lol:

Właśnie, bo w zimnej wodzie to chyba tylko kaczorowi.     Hahahahaha

Opublikowano

To by trzeba specjalnie taką dużą kopkę postawić i pustą w środku bo w takiej to za ciasno by było, ale dla chcącego nic trudnego :lol: No i jaki romantyzm by był :lol: :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

nie chyba tak jednak nie

I bym chciała i boje się.       :P         :D 

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Spokojnie, przecież dziurkę się zatka, nic tam nie wejdzie.          :P       :lol:  ale to co Ania bała byś się że oplotą pajęczyną i wyjdzie na to że nie używana od bardzo dawna?        :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Nie no super         :P     jakby tak było to te panie co stoją w lesie , brały by za każdym razem potrójną stawkę chyba.           :lol:  tylko trzeba by mieć miotełkę ze sobą, a najlepiej odkurzacz.       :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano (edytowane)

he he he dobre

no i trzeba by ten pomysł opatentować

ale wiesz jakby cena siana poszła do góry :D :D 

Edytowane przez anka1
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

O widzę że malutkie literki już dostałaś,   więc pora lulu          :P       Dobranoc

Ps. edytowała cwaniareczka, że niby długo może     hahahahaha,      oczywiście pisanie mam na myśli.        :P              

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

nawiązując do tego obrazka  przypomniała mi się taka sytuacja kiedy  to żona szuka rolnika , (na faktach  prawdziwych ) często tak jest , gdy mąż zabaluje , albo się urwie na piwko lub coś mocniejszego , a gorzej gdy trzyma go taki stan kilka dni

niedawno zasłyszane , nie widziałeś pan chłopa gdzieś , odpowiedz a mało to chłopów ja też chłop , che che ... :lol:

Ale Ania, "ogórek, ogórek ogórek, gumowy ma garniturek"   więc jak może zamarznąć?       :P       :lol:

ciekawe czy takie garniturki gumowe robią w wersji zimowej ...  :D  bo fabryka lusi gum jest na pustyni kara kum a to nie ten klimat ... :D

Opublikowano

Ponoć wszystkie dziewczyny lubią "sianko", więc nie martwcie się chłopcy zimną porą roku, tylko ruszajcie śmiało...

Za "sianko" wykupicie wycieczkę w ciepłe kraje, i problem "zamarznięcia" Was już nie będzie dotyczył.....

:-D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v