Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

glicer: co niby takiego napisałam o tobie, że aż tak zareagowałeś? A chamem nazwałam cię już po tej ubliżającej wypowiedzi i zdania co do ciebie nie zmienię.

Weź usuń się z tego tematu, bo przecież ci on nie odpowiada, a tym samym nie będą ci przeszkadzały moje posty.

jaco25: ale ja się wcale nie denerwuję. Przecież napisałam, że nawet mnie to bawi. Ten jego post tylko o nim źle świadczy, a nie o mnie.

Opublikowano (edytowane)

program się zakończył a tu się kłócą... o byle co z nudów he he glicer i korsarz wciągnęli nową koleżankę w kłótnię :) no to mamy zalążek następnego programu... rolniczka szuka męża, dwóch kandydatów już jest ha ha ha

edit sorki pominąłem jaco25 przez nieuwagę ;)

Edytowane przez daremw
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Darek, weź mi pokaż gdzie kogo wciągnąłem w kłótnię?

Opublikowano

daremw: ale ja nie jestem rolniczką (jestem miastowa) i nie szukam męża. A w kłótnię wciągnąć się nie dałam, nikogo nie obraziłam, tylko odpowiednio oceniłam osobę, bo miałam ku temu podstawy w postaci obrażającego mnie postu.

Opublikowano

oj mniejsza o szczegóły :lol:  a rozumiem że nie szukasz męża, przepraszam chłopaka a mąż sie sam znajdzie <_<

ja nie wnikam kto z kim po co, nie mój biznes :blink:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

ale uspokajasz glicera to maczasz w tym palce ha ha ha

Uspokajam , bo ewidentnie teraz zaczął przesadzać, sam nie wiem co w niego wstąpiło, kosza mu mapo dała na PW czy co?      :P

Opublikowano

glicer: uważasz mnie za "głupola"? Było takie dziecięce powiedzonko, które idealnie tutaj się nadaje: "kto kogo przezywa - sam się tak nazywa". Mam nadzieję, że zrozumiesz ten przekaz, bo jest dziecinnie prosty...

Opublikowano

Najśmniejsze jes to ,ze Ja jak mało kto tutaj,szanuje każdego ludzia,to ze czasem po prostu mam wyobraznie,hmmm,wybaczcie nie musze się z tego tłumaczyć,Np,traktuje Mapo jak cyniczny pustostan,hmm moja sprawa,ze upubliczniam,tez moja sprawa,zawsze może cywilnie oskarzyc!!Więc!!?dostali kase za program,Czy nie?

Opublikowano

program się zakończył a tu się kłócą... o byle co z nudów he he glicer i korsarz wciągnęli nową koleżankę w kłótnię :) no to mamy zalążek następnego programu... rolniczka szuka męża, dwóch kandydatów już jest ha ha ha

edit sorki pominąłem jaco25 przez nieuwagę ;)

daremw  mnie możesz pominąć całkowicie, ja na szczęście nie muszę już się zapisywać do takich programów ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Mapo to dałaś Glicerkowi kosza czy nie? to by wiele wyjaśniło.         :P

Opublikowano

glicer: przedstawiłam ci zapis w regulaminie, że z tytułu udziału w Programie Uczestnik nie otrzymuje żadnego wynagrodzenia, a ty nadal o to pytasz? Myślenie naprawdę nie boli...

korsarz1: nikomu kosza nie dałam. Glicerowi albo odbiło, albo w końcu pokazał swoją prawdziwą naturę prostaka. Innego wytłumaczenia nie znajduję.

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Nie kpię, ale Glicerku ostatnio nie poznaję Ciebie        :P      a skąd ja mam wiedzieć czy nie robiłeś podchodów do Mapo?    dlatego pytam, wtedy mógłbym nawet zrozumieć Twoje rozgoryczenie.       :P

nikomu kosza nie dałam. Glicerowi albo odbiło, albo w końcu pokazał swoją prawdziwą naturę prostaka. Innego wytłumaczenia nie znajduję.

No ale może udawałaś zbyt niedostępną i się chłopak zdenerwował?      :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Wiemy,takiemu dupkowi jak Glicer nie chce się gadac,nie chce się czytac regulaaminówl,nie chce się brylować.,Heh może ktoś coś na temat!!?

Korsarz-PROSZE :ph34r:

Korsarz,zauwazyłeś ze dobre dziewczyny przestały pisać?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Czy dobre to nie wiem, bo ja ich nie smakowałem, może Mapo ich zdystansowała?         :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Korsarz1: naprawdę uważasz, że bycie niedostępną tłumaczy takie zachowanie, jak glicera?

Niby nie, ale odepchnięty człowiek ma różne reakcje.      :P

Ps. Glicerku ja ogólnie, to nie do Ciebie, koniec już żartów.         :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Glicer: mam rozumieć, że osoby o nickach anka1, Rolniczkaa86 i Lina też uważasz za złe dziewczyny? One jeszcze w tym tygodniu wypowiadały się w tym wątku...

Z ciebie to jest cham i prostak, i nic tego nie zmieni.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v