Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Jakie koła chciał byś założyć?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Jasio88
      Witam
      Panowie jak powinny być przykręcone tylne obręcze (FELGI) w 1014 wentylkiem na zewnątrz czy do wew. Bo mam na zewnątrz przez co przednia oś jest szersza., tak juz kupiłem.
    • Przez potok
      rozrzutnik 1 osiowy ład. 4 tony ruski stan bdb 5500 zł.ładowacz zawieszany Troll widły  i łyżka  w komplecie stan bdb 6900 zł. nie wymagają wkładu finansowego cena do negocjacji.Świętokrzyskie pow. jędrzejów. tel.539062085
    • Przez dmnk217
      Witam.
      Mamy problem z ładowaczem MX t-10. Dokładny model na zdjęciu. Podczas pracy jest ok tzn. jak sie podnosi czy opuszcza. Na postoju strzela cyklicznie przewód zaznaczony strzałką na zdjęciu. Co może być przyczyną?

• Przez macius11157
      Witam czytałem trochę o tym ale nigdzie nie ma dokladnie wyjasnionego czy każdy dx posiada blolade 6 biegu po przez zabezpieczenie srubka. Przerabial ktoś taki temat ?chciałbym mieć pewność że nie narobie się na darmo.
      Ciągnik to dx 4.50 1987r
      Z góry dziękuję i pozdrawiam.
    • Przez DanielKocima
      Cześć myślę nad kupnem ładowacza na tył do c 330 miałby za zadanie głównie ładować obornik i tu moje pytanie jak się to sprawdza bo szukam opini a średnio umiem znaleźć czy nie lepiej było by tura albo trolla czy nie będzie dźwigać 30 i czy da radę podnieść myślałem żeby bwywrot łyżki byl hydrauliczny z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v