Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam. Posiadam tm165 z skrzynia power comand i mam problem 1- jak ruszam z miejsca jest słyszalny metaliczny dzwiek ale tylko na biegach nieparzystych 2- jak przechodzi z 6-7 jest szarpiniecie ale takie mocne ze z fotela wyrywa i jeszcze na 12-13 ale jest juz łagodniejsze. Jak by ktoś mi pomugł to bym był wdzieczny.ps. cisnienia sa wporzadku wszystkie sprzegła sa sprawdzone wymieniłem tarczei wałek na kole zamachowym

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Ares
      Witam.
      Szukałem w internecie ( może i słabo), ale nie mogę znaleźć. Otóż poszukuję dwóch części jak na zdjęciu. Pierwsza część to najprawdopodobniej tarcza sprzęgłowa składająca się z sześciu okładzin, połączonych sprężyną po obwodzie. Drugą częścią są tak jakby przekładki (czarne na zdjęciu). Powinno być ich 9 sztuk, a mam 8 (zaginęła). Czy ktoś z Was zna sklep internetowy, w którym kupiłbym powyższe części?. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

• Przez tvt
      Ja dzis mialem przyjemnosc zasiadac za sterami tego cacka
      Toma prawie 4 m bez chedera szerokosci ledwo co sie zmiescilem na drodze nim
      Jak cos wiecie na jego temat to piszcie
    • Przez dantur96
      Kolega szuka kombajnu dokładnie chodzi mu o model new Holland TC 56 jak by ktoś chciał sprzedać to można pisać 
    • Przez Kamilost
      Witam może ktoś coś o new Holland seria Tf czy Deutz Topliner głównie zboże i qq
    • Przez ramzesss
      prosił bym o wskazanie róznic miedzy tymi modelami ( są one 5 klawiszowe na dwóch bębnach) czym się różnią te modele bo nie ma informacji. Proszę o pomoc
      może ktoś posiada taką maszynę to niech się wypowie czy to warte uwagi względem tx64
  • Dodaj nową pozycję...
v