[kapusta] Nawożenie kapusty przed posadzeniem
-
Podobna zawartość
-
Przez dominikl95
Mam pytanie gdyz nie wiem czy rabarbar nawozic potasem i fosforem oraz wapnem jesienią czy lepiej wczesną wiosną,przed ruszeniem wegetacji. Proszę o poradę. -
Przez szogun170
Witam, jestem swiezakiem i chce się was poradzić. Chodzi o kolejność i rodzaj nawożenia pszenżyta. Powiedzcie czy jest ok: jesienią dolistnie plonvit + aminokwasy, z początkiem wiosny poprawka aminokwasami z siarczanem magnezu, kolejnie polifoska 21 i potem już wiem.. chodzi mi o to kiedy siarczan magnezu i czy plonvit mogę mieszać z aminokwasami.. Pozdrawiam
Ocb
-
Przez x-men
Witam. Chciałbym nauczyc sie czegos wiecej. Posialem pszeniczke odmiane artist z centrali. Obsada okolo 300 roslin siew 20. 09.2018.Wysiane 250kg polifoski6 i 3tony wapna. Ziemia 3 i troche 4klasy Wyglada bardzo ladnie. Teraz prosze o podpowiedz w sprawie nawozenia. Na początku ruszenia wegetacji chcem podac saletrosan 26 200kg potem po okolo 1 miesiaca saletrzak 300kg.
-
Przez Szary12
Witam mam pytanie czy ktoś z was pryskał dolistnie zboża Środkiem ADOB 2.0 Mn w składzie z Manganem ile razy można stosować takie nawożenie na pszenice na wiosnę ?
-
Przez jankes679
Witam. Planuje pierwszy raz zasadzić kapuste pekińską. Prosiłbym o porady jaką odmiane wybrać, jakimi środkami pryskać? Rozsade lepiej kupić czy samemu wyhodować? I co najważniejsze czy bez nawadniania urośnie?(jeśli bedzie suchy rok) Z góry dzięki
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opryski jesienno-zimowe w pszenżycie ozimym
Stół warsztatowy