Co po gimnazjum .. ?
-
Podobna zawartość
-
Przez Razor_ex
Witam. Chciałbym się dowiedzieć co można robić i gdzie po zawodzie Technik Mechanizacji Rolnictwa . Gdzie znajduje się szkoła w województwie Warmińsko-Mazurskim kształcąca do tego zawodu .
-
Przez Gość Profil usunięty
Witam. Jestem właśnie w 3 gimnazjum i około za 2-3 tyg. będe musiał złoźyć wstępne plany gdzie chce dalej kontynuować moją edukacje. Chciałem iść do Szkoły Rolniczej na profil Technik Rolnik lecz dojazd jest niedobry a klasy z powodu braku chętnych nie tworzą od paru lat i z tego powodu niestety ale ona odpada Dlatego też zastanawiam się nad innymi zawodami w innej szkole. Moje pytanie do Was to co byście proponowali. Technik Mechanik, Technik Mechatronik czy Technik Pojazdów Samochodowych(co raczej odpada). Na ten wybór patrze pod kątem co sie bardziej przyda po prostu w rolnictwie i naprawie maszyn rolniczyczych. Myślę że pomożecie
-
Przez Gość rolnin
Witam,
Jako, że kończę gimnazjum trzeba zadecydować co dalej? czego chcę ? i jak chcę?
Jestem osobą spokojną, dobrze pracuje w grupie jak i samodzielnie. Interesuje się rolnictwem (dlatego trafiłem na agrofoto ;-) )
Od pewnego czasu zaczołem myśleć ( a w sumie to musiałem)gdzie iść aby uczyć się o tym co lubię.
Moje pytanie do was to
*jakie technikum wybrać( myślałem nad agrobiznesem ale czy są inne kierunki związane z rolnictwem?)
*jak wygląda nauka w takim technikum jakie trzeba mieć predyspozycje? np. agrobiznes czy inne
*jak wy oceniacie i czy uczyliście się w takim technikum?
*co można robic po takim ?tehnikum (agrobiznesu lub innym)
Pisze nowy temat, ponieważ nie znalazłem takiego, w internecie wszystko jest opisane tak samo a na stronach szkół wszystko jest przedstwaione kolorowo.
Jeżeli masz hejtować ten temat i narzekać że jest w internecie milion takich tematów, to lepiej poświęć swój czas na bardziej pozyteczne zadanie,
Liczę na odpowiedzi
-

Rekomendowane odpowiedzi