Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z kontraktacją jet tak , że nie dają jakiś widełek cenowych tylko cena rynkowa więc nie wiem po co to przynajmniej ja tak sie spotkałem ale w innym rejonie polski choć też jestem ciekaw tego tematu

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez samson
      Witam, kto z was uprawia kapuste?? u nas jest na sprzedaż na lato, na kiszenie bieżące, później kiszenie dołów i przechowanie. kapusta biała, włoska, pekińska, czerwona. a do tego jest jeszcze marchew, ziemniaki, buraki, seler i pietruszka, no i oczywiście zboża na poplon. Jak u was w tym roku z pietruszką?? bo u nas i na naszych terenach bardzo cienko....
    • Przez bolid20
      Uprawia ktoś z was czosnek?? Ciekawe ile jest go z 1h. Szukałem w internecie i nic konkretnego nie znalazłem. I jeszcze ciekawi mnie ile trzeba wysadzić go na 1h. A tak patrzyłem po sklepach to 1 główka kosztuje ponad 1zł więc myśle że opłacałoby się....
    • Przez zetorproxima8541
      Mam dokupienia nasiona kapusty o 1/3 tańsze ,tylko że te nasiona są z 2014 roku .Mam dylemat czyje brać ?Siał ktoś takie stare nasiona i jak było z siłą i zdolnością kiełkowania ?Z góry dzięki

• Przez Danielson21
      Witam. Myślę nad kupnem kombajnu do warzyw typu marchew,pietruszka. I znajomy poleca mi Weremczuk Supernova lecz kopie on Zetorem Forterra, A ja po prostu zastanawiam się czy poradzą sobie moje ciągniki zetor 7341 SuperTurbo lub Claas Elios 230. Więc w punkcie Weremczuka doradzą mi typ Eko lecz mi bardziej przypadł do gustu Supernova. Kombajn będzie pracował głownie na terenach górzystych i czy mógłby ktoś mi doradzić czy jest sens wybrać supenova czy jednak eko. 
    • Przez Konario
      Słuchajcie wymarzło mi trochę rzepaku, który na jesieni pryskałem Navigatorem i chciałem teraz w te miejsce wjechać z marchwią, ale słyszałem że może być trochę nie wesoło ze wschodami a tym bardziej z pozostałościami subst, aktywnej w korzeniu marchwi, jednak z drugiej strony słyszałem że nie koniecznie, niestety na etykiecie nie ma żadnej informacji o tym że można uprawiać marchew wiosną w przypadku wymarźnięcia. Mieliście może już takie doświadczenie?
  • Dodaj nową pozycję...
v