-
Podobna zawartość
-
Przez Gość minio
Witajcie,
czy spotkaliście się kiedyś z takimi wałami przy agregacie, czy robią one dobrą robotę czy lepiej je sobie odpuścić ?
Z góry dzięki za info
http://otomoto.pl/agregat-scierniskowy-rabewerk-A279453.html
-
Przez krone125
Witam,nie znalazłem podobnego tematu wcześniej,więc moje zapytanie jest takie,mam możliwość wzięcia prawie 11 ha w jednym kawałku tylko mam do tego pola 20 km i tylko płaciłbym za podatek,a pole jest nietypowe ponieważ ma 60 metrów szerokości i kilometr długości,i jak doradzilibyście siać zboża i nawozy na takim kawałku??Czekam na wasze opinie.A klasa ziemi to IV
-
Przez PiotrekS1995
Witam posiadam parsę John deere 580 już 4 sezon .Jestem bardzo zadowolony z tego sprzetu jednak w ostatnim sezonie męczyłem się z pewnym problemem otóż nie mogę zmieniać na komputerku wielkosci beli.Ustawiam daną wielkość ale gdy ona zostanie już osiągnieta prasa dalej nawija słome a komputer o tym nie zaalarmuje ;/ .
Tak więc 160 cm to jedyna opcja . Czy ktoś miał taki przypadek ? Czy możliwe ,że jakiś kabelek się przecioł urwał i nie chodzi ta funkcja bo nie oszukujmy się ... Mamy w tej prasie wiele czujników i nawet czesto przy zapchaniu paproszkiem moze coś szfankowac ..
Czas do sezonu jeszcze mamy dlatego pytam i licze ,że ktoś się odezwię .
Pozdrawiam,
-
Przez 2jacks
Jak jest naliczana/sprawdzana wielkość ekonomiczna gosp.? Załóżmy że obecnie mam ziemię nieuprawianą i chciałbym skorzystać z programu restrukturyzacji małych gosp.(jeszcze go nie ma, ale załóżmy że jest). Wielkość ekonomiczna to minimum 2 tyś euro...jak to wykazać? Muszę zgłosić gdzieś info o uprawie i przez rok coś hodować...czy można to jakoś ominąć?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opryskiwacz hardi silnik sekcji
Byki