-
Podobna zawartość
-
Przez andrz17xd
Witam wszystkich tutaj na forum. Piszę tutaj bo chciałbym się was poradzić w pewnej sprawie, a szczególnie chodzi mi o użytkowników którzy posiadają kombajn claas dominator 85. Chciałbym się dowiedzieć od czego służy lampka zaznaczona w kółeczko na zdjęciu. Domyślam się, że służy ona do retromatu, ale chciałbym się dowiedzieć co dokładnie ona sygnalizuje?
-
Przez dawid34435
witam mam zamiar kupić claas dominator 96 hydro i nie wiem na co zwrócić uwagę przy kupnie i jakie są wady i zalety tego kombajnu. -
Przez Bycek1234
Witam,
chciałbym kupić kombajn lecz nie jestem zbyt zorientowany w tej sprawie. Myślę nad Dominatorem 78 i chciałbym zapytać co myślicie o tym modelu i ogólnie na co zwracać uwagę przy kupnie kombajnu
-
Przez Bocian6230
Planuje zakup kombajnu 1075 i stąd moje pytanie może ktoś takowego posiada do sprzedaży ? Maszyna nie na handel tylko na własne potrzeby , olx i inne serwisy przejrzane ,ale nic ciekawego znaleźć nie można
-
Przez jaculek13
Witam. Panowie czy ktoś walczył z wyskakującym pierwszym biegiem w dominatorze 88s, pewnie bez wyciągania skrzyni biegów się nie obędzie.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Prasa John Deere 580 nie ucina siatki