Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te kabiny mają inne kształty.(Popatrz na zetory w ogłoszeniach)

Opublikowano

Ta mniejsza np. ma chyba uchylane szyby boczne ,a pozatym wszystko jest inaczejPoszukai,popatrz. Wtaw zdjęcie to sie zobaczy co to za kabina.

Opublikowano (edytowane)

A nie jest to Zetor6011 albo kabina od takiego (z tyłu dzielona szyba i w ramce)? Być może same drzwi są od starszych modeli(chyba się nadają).

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Dawno go masz? Różnie ludzie kombinują,a być może taka wersja.

Opublikowano

Dobrze jak byś oblukał to byś sobie sam mógł zrobi tylko szyby z otworami bo sam w domu chyba nie przewiercisz tak aby nie pękła szybka.Ale dało by rade zrobić w kabinie te mocowania na rączki do szyb itp

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez TomaszNowak
      Witam Koledzy tak jak w tytule tematu może ktoś wie jak założyć siłowniki w drzwiach w Zetorze 7211. Dziś założyłem siłowniki w tylnej szybie ale jak zrobić w drzwiach nie mam pomysłu może ktoś podpowie albo najlepiej prześle fotkę. Pozdrawiam
    • Przez toros
      Witam czy utnie diamentem szybe w kabinie w c360

• Przez damiandg
      Powiedzcie mi jakie uszczelki wybrać żeby założyć szybę boczną w kabinie? Czy ta będzie pasowała?

https://eszyby.pl/product-pol-1602-uszczelka-ciagnikowa-szyby-zwykla-TN.html

A czy ta uszczelka będzie pasowała do dolnej małej szybki z przodu:

https://eszyby.pl/product-pol-25156-uszczelka-szyby-TPMGD.html

Powiedzcie mi czy jest możliwość zakupu tych ramek metalowych do montażu szyby bocznej czy trzeba dorabiać?
      Pytam o te uszczelki bo jeszcze nie zdemontowałem szyb i najpierw chce kupić.
    • Przez typowyrolnik12
      kupie Lewe drzwi i tylno szybe
    • Przez rolnik10_11
      Witam, kupię Zetora 5245, 6211, 6245, 7211, 7245, 7711, 7745 kupię jeden z tych modeli, od rolnika, cena jaka mnie interesuje to do 33tysiecy.  Najlepiej jakby ciągnik znajdował się w województwie śląskim bądź ościennych (Czechy i Słowacja też) Proszę o oferty

• Dodaj nową pozycję...
v