Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje szkoły która prowadzi nabór na to technikum Jestem Z powiatu Grodziskiego lecz u nas tylko w Kotowie jest Rolnicze, a rolniczego samego nie chcę robić. Więc mam dla was pytanie gdzie najlepiej wybrać się szukając tego kierunku proszę o wszelkie propozycje.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez rolnik1996
      witam w tym roku kończe gimnazjum i zastanawiam sie nad 2 profilami. chcialbym zna waszą opinię na temat kazdego z tych profili.

z góry dziękuje za odpowiedzi
    • Przez Adrian99
      Witam
      niedługo będę musiał podjąć decyzję jaką szkołę średnią wybrać.
      zastanawiam się nad tymi dwoma kierunkami.
      Dodam że mam w planach handlowanie maszynami rolniczymi.
      CZY jest ktoś kto chodził do technikum w Marszewie? chciałbym sie dowiedzieć jak tam jest, jaki poziom itp.
    • Przez Gemba
      Witam.
      Obecnie posiadam tytuł czeladniczy w zawodzie ślusarz.3 lata spedzone na zakładzie ślusarskim/mechanicznym(regenaracja sprężarek,spawanie kostrukcji stalowych,serwis hydrauliki siłowej koparek,serwis wówzków widłowych itd)w Zabrzu.Niestety o zatrudnieniu można zapomnieć 12 pracowników a reszta uczniowie.Niestety troche nie czuję się w tym zawodzie.Mam problemy z opanowaniem umiejetności toczenia w metalu, za to jako"serwistant" dawałem sobie świetnie rade.Myślałem nad mechanikiem samochodowym ale ogłoszeń nie ma za wiele a i sporo znajomych którzy wybrali tą droge szuka pracy za najniższa krajowa i nie mogą jej dostać...dlatego szukajac zawodów powiązanych z mechaniką(ogólno pojętą)znalazłem taki profil poczytalem troche i na szkole dziennej brzmi to ciekawie...Niestety mam problem ze znalezieniem takiego KKZ.Może ktoś zna szkołę(darmową,ponieważ nie mam pracy a i dojazd pociągami pewnie nie bedzie tani) organizującą taki KKZ jak najbliżej województwa śląskiego?
      Pytanie czy jest szansa na prace u kogoś po takim profilu?
      Czy osoba która NIGDY nie pracowała w gospodarstwie ma szanse opanować materiał?
      Jak wygląda kwestia prawa jazdy?jest wymagane jakieś?
      Jeżeli macie jakieś przydatne rady to też możecie dać, może ktoś miał podobny problem?

Z góry dzięki za pomoc.
    • Przez tom446
      Mam pytanie zdawał ktoś tego typu egzamin?Jakie były pytania?
    • Przez mateuszsoja1
      Witam, juz niedługo bede stał przed wyborem szkoły po gimnazjum zastanawiam się nad:
      Technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki 
      http://zsckrsichow.pl/cms/37648/technik_mechanizacji_rolnictwa_i_agrotroniki

Lub Techink Budownictwa tgz "Budowlanka"

Wiem, że było mnóstwo już takich tematów ale chciałby się dowiedziec gdzie bardziej opłaca się iść i gdzie można by pracować bo skończeniu tego technikum rolniczego. Z góry dziękuje za odpowiedzi :D

• Dodaj nową pozycję...
v