Skocz do zawartości

Jakie macie zetory NIE BADZMY GORSI O URSUSOWCOW

Rekomendowane odpowiedzi

Gość artur2442
Opublikowano

ZETOR 5011 1983rok (bez remontu silnika, mam go od nowosci )

ZETOR 12045 crystal z turem hydramet 16

mialem jeszcze 8145 z turem ale niestety zostal sprzedany ;[

Opublikowano

Ja mam 5911 z 79r.Mój rówieśnik ;) Obrabia 14 ha bez remontu od 5 lat tj.jak go kupiłem,i nie zanosi się na

jakieś naprawy.Od 2 lat chodzi z turem,ale praktycznie tylko w żniwa do balotów.Ciąga agregat 2,5m uprawowy i

chodzi z prasą Z-279/1.Jednak jest więc coś w tych starych konstrukcjach,że są takie wytrzymałe.Pozdrawiam.

Opublikowano

7211 Przez 20 lat jak jest u mojego wuja to tylko była do roboty pompa podnosnika i skrzynia biegów...

Takie sprzęty sieżądko zdarzają 8))

Opublikowano

Ja od nie dawna ma zetora 8145 z 85 roku z ładowaczem 3 sekcyjnym. Ile ma mtg wam nie powiem ale po przyjeździe z niemiec jakieś 5 lat temu był wymieniony licznik i teraz ma ponad 950 mtg a wcześniej chodził u znajomego rolnika więc te 900 mtg jest prawdziwe :D

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 

• Dodaj nową pozycję...
v