Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Poniewaz wydatek na nowe opony to ponad 3 tys ;/ uzywane jak cos blisko to łyse ;/ i z tad moje pytanie. Czy na ta felge zakloadał ktos jakis zaminnik ? czy jakis inny rozmiar uzywanej opony bedzie pasował ? wydaje mi sie ze gdzies tu czytałem ale teraz nigdzie tego nie widze ;/

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Blusik
      Witam czy ktoś może powiedzieć mi z jakiego auta jest ta felga z opona 
      Wiem że felga jest zabezpieczona pierścieniem do okoła. 
      Traktor ma 30-40 lat 

• Przez El_Chapo2812
      Witam wszystkich specjalistów, piszę do was z zapytaniem czy może ktoś wypowiedzieć się na temat montażu wspomagania w Ursusie 4512, gdyż planuje zakup takiego zestawu i zastanawiam się czy można to bez problemu samemu założyć czy lepiej zlecić to jakiemuś mechanikowi. 
      Pozdrawiam i liczę na jakieś porady.
    • Przez Natka92
      Witam,
      Drodzy Koledzy, zwracam się z prośbą o pomoc w dopasowaniu kół do Zetora 7245 z przednim napędem.
      Oryginalnie mam przy tym Zetorku laczki:  TYŁ: 16,9 - 28   i   PRZÓD:  11,2 - 24.
      zmieniam na trochę węższe i wyższe i z tyłu pasuje mi mieć rozmiar 13,6 - 36.
      i moje pytanie brzmi jakie powinny być z przodu? 12,4 - 24 czy 11,2 - 28 czy inne?
      Wiem że to jakoś się oblicza jednak powiem może tak, że nie mam głowy do tego obliczenia
      Dlatego może ktoś z Was pomoże mi z tymi wyliczeniami i poda odpowiedni rozmiar przednich kół jeżeli z tyłu będą 13,6-36.
      Pozdrawiam

• Przez Lukasz041514
      Witam, kupiłem do swojego Ursusa wspomaganie około 4 lat temu, ostatnio niestety chodzi dużo gorzej, postanowiłem kupić zegar i podłączyć do pompy. Ciśnienie tuz na wyjściu z pompy 0. Nie kręciłem kołami ( zapomniałem). Pompę zdemontowane, wszystko Ok pompa wydaje się ze tłoczy. wlalem swierzy olej i czekam aż silikon złapie. Oleju nigdy niewymienialem. Jakie mogą być powody złej pracy wspomagania ??? Czy pompa powinna mieć ciśnienie tuz na wyjściu gdy koła są ustawione do jazdy na wprost.
    • Przez robek83
      witam 

mam fenda 312 lsa był oryginalnie  na oponach przód 600-65-38 tył 480-65-28 . Teraz tył 580-70-38  bierznik okolo 80% a przód 16.9/14-28 20% do wymiany .Czy to sie zgrywa teraz. Jesli nie to jakie opony na przód?.
  • Dodaj nową pozycję...
v