Ładowarka teleskopowa 30-45tys
-
Podobna zawartość
-
Przez hary6400
Mam mala ladowarke weidemann rok 95 posiada ona silnik Mitsubishi, czy ma może ktoś dostep do części do takiej maszyny? Głównie chodzi mi o glowice silnik jest 4 cylindrowy
-
Przez merlo2001
Witam.
Posiadam ładowarkę Merlo 33.7 z roku 2002.
Wszystko w niej działa tylko nie chce ruszyć.
Proszę o szybkie odpowiedzi.
-
Przez wlazly68
Planuję zamienić mojego poczciwego zetora7245 z turem na jakąś ładowarkę do 50tyś. W temacie ładowarek teleskopowych jestem raczej zielony. Taka ładowarka musiałaby zwozić okrągłe baloty z pole (chciałbym żeby ona ciągnęła przyczepę), chciałbym podpinać do niej wycinaka do kiszonki stautmann, to byłyby jej najważniejsze zadania . Jaką ładowarkę kupić? Jak wasze ładowarki sprawują się w takich zadaniach? Jaka jest awaryjność używanych ładowarek?
Z góry dzięki.
-
Przez john56l
Witam mam pytanie do posiadaczy ładowarek Zettelmeyer 500. Chciał bym się dowiedzieć od czego jest ta dźwignia pod siedzeniem z prawej strony która wychodzi z skrzyni, widać tam ze są 3 położenia lecz nie można jej przesunąć, tak jakby coś blokowało.
-
Przez koyack
Witam Wszystkich. Moje pytanie kieruje Oczywiście w pierwszej kolejności do użytkowników tej ładowarki. Mianowicie Od niedawna stałem się posiadaczem ładowarki John deere 3420. Chciał bym poznać wasze opinie na temat tego sprzętu. Na co zwrócić szczególna uwagę. Jakie sa najczęstsze awarie i gdzie szukać do niej części zarówno silnikowych jak i części kabiny i innych elementów nadwozia. Oraz mam Pytanie czy ktoś z was posiada instrukcje obsługi oraz katalog części do tej maszyny. Z góry dziękuję za zainteresowanie Tematem
-

Rekomendowane odpowiedzi
Rozmiar opon
KWS Umberto