kłopot z siewnikiem
-
Podobna zawartość
-
Przez karol19920
Witam. Dziś rano odsadzałem maciorę od prosiąt i niechcący czmychneła mi na chodnik. Troche polatała i raz zaliczyła upadek.
Podczas wganiania do kojca zauważyłem że kuleje tak jakby na jedną noge. Troche postała i się położyła. Do teraz nie wstaje na tylne nogi. Mieliście kiedyś taki przypadek? Co to może być? Troche szkoda bo to młaoda maciora.
-
Przez grzesieks345
Witam.
Niedawno zakupiłem consula i jest to mój pierwszy kombajn a instrukcja po niemiecku i nic nie rozumiem. Problem jest taki, że motowidło i heder się podnoszą ale opuścić ich już nie da rady. O co chodzi? jak to opuścić? Proszę o pomoc.
-
Przez Krzysiu64
Mam problem z siewnikiem poznaniak 6
SO43/3 przy powtarzaniu próby kręconej siewnika waga za każdym razem jest inna. Co jest tego przyczyną
-
Przez jelcynwza
Witam wszystkich forumowiczów!!!
Jestem tu nowy a więc proszę o wyrozumiałość 😁
Panowie i Panie mam dwa pytania! A mianowicie planuje zasianie 5h mieszanka traw , aczkolwiek nie posiadam do tego zadania odpowiedniego siewnika ,więc był bym szczęśliwy gdybym uzyskał informacje jak ustawić siewnik nawozów typu Bąk i ile nawozu dawać na 10kg mieszanki trawy???! No chyba że nawoz to lipa i lepszy będzie piach!! Pozdrawiam!!!
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opryski jesienno-zimowe w pszenżycie ozimym
Unia Poznaniak