Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trzeba mi dorwać TOP AGRAR z lutego tego roku, w który był test ciągników o mocy 80km, może ktoś ma i mógłby mi go podesłać , lub zeskanować i wysłać na pocztę please, please!!!! dajcie odpowiedź jak macie bo tu w Zamościu już nie mogę go dorwac.

Opublikowano
A mógłby mi ktoś powiedzieć czy warto zaprenumerować Agromechanike ?? Na jakich artykułach jest głównie oparta?? prenumeruje ktoś?? Polecicie ją???

Czy ktoś w ogóle kupuje tą gazetę?? Dowiem się jakiegoś Info na ten temat??

Byłbym wdzięczny....

• Root Admin
Opublikowano

agromechanika to dosc ciekawa pozycja, u mnie w domu sa czytane 3 gazety:

agromechanika, rpt i farmer, teraz dojdzie moze chłopska droga ale to sie okaze, na probe musze przejrzec kilka numerów

Opublikowano

Ja kupuję Agromechanike od pierwszego wakacyjnego numeru(chyba to jest 7-8.2006), na prenumeratę RPT się zbieram ale chyba na Opolagrze sobie kupię. A nawiasem mówiąc to o AF dowiedziałam się z artykułu w AM. :) A są tam jeszcze testy DLG, opisy jak naprawić jakiś uszkodzony sprzęt, kilka artykułów o bioenergi, obszerna giełda z www.technikboerse.de, zawsze jeden artykuł "Ucz się z AM" gdzie są tłumaczone różne terminy fachowe, no i od stycznia 2007 co miesiąc plakat. B)

Nie wiecie z kąt możne pierwsze nr. AM wziąć, bo jak byłam na Premierach2007 to jak na złość mieli od nr. wakacyjnego (czyli miałam wszystkie).

A tak oprócz tego to mam 2 nr. RPT, jeden AgroSerwis, 3 Farmery i 1 Tygodnik Rolniczy, no i z wystawy przywiozłam sobie trochę Poradników Rolniczych i mam wszystkie Pronary (czekam jeszcze jak przyjdzie ostatni). W sumie całkiem pokaźna szuflada gazet. ^_^

Opublikowano
też mam RPT, prenumeruje zawsze taniej  :) miełem kiedyś kilka nr "art ekpress" albo jakoś tak gazeta była jeszcze lepsza od RPT ale drogo wychodziła

kiedyś do cioci do roboty listonosz przyniósł przez pomyłkę ;) i wzięła i mi dała fajna gazetka akurat były opisane nowe modele sieczkarni samobieżnych, jak gdzie i po co, niestety listonosz więcej razy się nie pomylił :)