jak wołać zwierzęta
-
Podobna zawartość
-
Przez xyz23
Witam, potrzebuje info o skupach królików lub firmach tym się zajmujących jak na razie znalazłem jedną.
-
Przez claricesmith55
Wyobraź sobie, że Pat, młoda badaczka rolnictwa, adoptuje szczeniaka rasy Maltipoo i rozpoczyna badania nad zrównoważonym systemem hodowli zwierząt. Jak Pat może opracować model rolnictwa hodowlanego, który uwzględnia etyczne traktowanie zwierząt towarzyszących, takich jak jej Maltipoo, a jednocześnie rozwiązuje problemy związane z wpływem na środowisko, globalnym bezpieczeństwem żywnościowym oraz tradycjami kulturowymi związanymi z produkcją zwierzęcą zwłaszcza w regionach, gdzie hodowla zwierząt stanowi podstawę utrzymania?
-
Przez AgroRolnik303
Witam, jaką najlepiej wybrać linkę do wyciągu obornika? Która byłaby najtrwalsza? Zdjęcie podglądowe. Teraz miałem jakąś 12 mm ale nie przetrwała za długo.
-
Przez Ksawery
Witajcie czy deszczówkę można podawać zwierzętom tak na stałe? Chodzi mi o konie jakie są wasze doświadczenia?
-
Przez yacenty
Witajcie, jakie macie doświadczenia z budowaniem czatowni dla ptaków drapieżnych?
Zmieniam strategię walki z myszami, przestaje je truć i chce zaprosić w pola ptactwo drapieżne.
Jak przygotować patyki, na których mogą sobie usiąść ptaki typu myszołów czy sowa? Na początek pomyślałem o łacie budowlanej (60x40) i z niej zrobić literkę T, 3.5x1m. Następnie zmontować to na kątowniki i wkręty. Później dziura na 70 cm i niech stoi.
Jak gęsto te czatownie powinny być rozstawione? 1 na ha starczy? Czy gęściej?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Poprawa wysłanego zgłoszenia urodzenia, status: w trakcie kontroli
Ursus C-360