farmersNHtd95d Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam Mam problem z temperatura silnika chodzi mi o to ze wskaźnik na desce rozdzielczej nie działa czasem się podniesie a czasem nie co może być przyczyna ? Czy to wina czujnika ?
mirek767 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 miałem to samo, raz pokazywał tyle ile jest a raz opada na zero, czujnik do wymiany.
farmersNHtd95d Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Pamiętasz ile płaciłeś ? Dzieki za pomoc
charlii1987 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Witam wymieniłem czujnik temperatury, wskazówka podnosi się bo była martwa a teraz nie osiąga silnik temperatury,wskazówka jest pomiędzy białym a zielonym polem a zawsze była na połowie zielonego gdy silnik był rozgrzany.Termostat do wymiany???
krzych84 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 WITAM ja mam podobny problem z tym, że wymieniłem czujnik i nie pomogło. na niskich obrotach wskażnik pokazuje poprawnie temp. natomiast przy wieszych obrotach wskazówka podnośi sie i opda ??? macie jakiś pomysł?
Rekomendowane odpowiedzi
New Holland td5050
New Holland 6050Plus & Zasław & HW. 6011