Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Zwłaszcza jak są wytatuowane na ramionach dwie belki i trzy gwiazdki. :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No na " wczasach" to pułkownik jest modny. :P

Opublikowano

wtedy przynajmniej wiedzialo sie z kim ma sie do czynienia a nie jak teraz co trzeci 14 letni gowniarz lata z pomazana reka a na niej zlote sentencje typu HWDP i inne zalosne pierdy

Opublikowano

Zawsze można szukać takiej partnerki,której imię dałoby się w łatwy sposób przerobić na inne w razie zaistniałej potrzeby przez zmianę/dodanie liter/y lub całego członu np. Anna,Hanna itp. Ogranicza nas tylko nasza kreatywność...podobno :lol: B)

Opublikowano

Przerobić takie imię jak Agnieszka, Katarzyna

Można jak pisałem wyżej dołożyć jeszcze inny człon.Trzeba by tylko poszukać takiej co to ma na 2 imię np. Zuzanna i dotatuować :ph34r: do Agnieszki.problem wyjdzie jak nie będzie gdzie no chyba,że ten pierwszy jest na plecach no to może się zmieści.Zresztą mało kto wymalował by sobie na ciele takie oficjalne formy...jak już to zdrobnienia typu Aga,czy Kasia a tu to możliwości już większe...

Opublikowano

Znam takiego co ma właśnie imię Agnieszka wytatuowane,i jak sam przyznał nie wie co ma z tym zrobić... Zastanawiam się tylko co na to jego obecna dziewczyna która ma na imię Monika :D

Opublikowano

Trochę to głupie według mnie, bo taki napis ani nie zdobi zbytnio i dowodem miłości też za bardzo nie jest.

To już lepszy niewielki tatuaż gdzieś na ręce z jakimś wzorem lub innym gadem to jeszcze by uszło. Jeśli ktoś ma poczucie własnej wartości to na pewno nie ma potrzeby "ozdabiać" się takimi cudami, bo i bez tego zwróci uwagę kobiety :)

• Like 3
Opublikowano

Dziewoszki wszystkiego najlepszego z okazji DNIA KOBIET

Zdrowia szczescia pomyslnosci tego zyczy wam bananuska

bo chlopy zapomnialy o dniu kobiet a babe na gospodarke szukaja. :D

Opublikowano

Znam takiego co ma właśnie imię Agnieszka wytatuowane,i jak sam przyznał nie wie co ma z tym zrobić

to niech sobie dopisze:"...już dawno tutaj nie mieszka" i będzie git :ph34r:

banan a ty myślisz,że ten mój ostatni post w temacie:"Jakiego utworu obecnie słuchacie" to niby po co???Czuję się nie doceniony... :(

Opublikowano

Żałosne jest to jak ktoś wytatuuję sobie imię swojej drugiej połówki na przedramieniu lub innym widocznym miejscu, a po jakimś czasie związek się rozpadnie.

a co w tym takiego zalosnego ? imie jak imie przynajmniej zostana wspomienia hehe wolalbym sie tlumaczyc wnukowi z jakiejs Zosi samosi niz z HWDP badz innych infantylnych wyrazen, ktore swiadcza o dnie intelektualnym posiadacza. nie oszukujmy sie ale jest to margines spoleczny, ktory mysli ze wszystko im sie nalezy a jedyne co potrafia to wysiadywac cale dnie na lawce i zbijac baki ;)

Opublikowano

a co w tym takiego zalosnego ? imie jak imie przynajmniej zostana wspomienia hehe wolalbym sie tlumaczyc wnukowi z jakiejs Zosi samosi niz z HWDP badz innych infantylnych wyrazen, ktore swiadcza o dnie intelektualnym posiadacza. nie oszukujmy sie ale jest to margines spoleczny, ktory mysli ze wszystko im sie nalezy a jedyne co potrafia to wysiadywac cale dnie na lawce i zbijac baki ;)

Jestem ciekawy co byś powiedzial jak by twoja dziewczyna miała wytatuowane imie jakiegoś innego kolesia?

Opublikowano

otoz to @Radan, ale mysle ze nie przeszkadzalo by mi to gdybym cwiczyl z nia tylko ruchy posuwisto-zwrotne, poniewaz nie wyobrazam sobie abym mial sie wiazac w cos powazniejszego z taka lampucera z frazesami na ciele po swoich bylych ;)

Opublikowano

jak dla mnie ideał faceta to wierny facet :D tak na prawdę to jest wymóg konieczny, a z tym mężyczźni mają też największe problemy....dlatego to tylko właśnie ideał taki wierny mąż :P

Opublikowano

Ale to zabrzmiało ,jak wołanie o pomoc. Facet co Ty jakiś wadliwy jesteś ,że tak piszesz " która by mnie zechciała '' i tylko ma chcieć nic więcej nie wymagasz ...? :huh: To żart ,nie ?

PS : A co byś dał...? :rolleyes: Napisz coś więcej, to może któraś'' ryba ''chwyci haczyk :D