Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za facet który nie walczy o swoje zdanie :P

Mężczyzna musi być mężczyzną, a nie pantoflem lub jak kto woli (wersja kulinarna) -ciepłymi kluchami :)

A tak na marginesie wracając do głównego tematu: inż przed nazwiskiem mile widziany jak również umiejętność złożenia szafki z IKEI ;) Dużym plusem jest też zaradność, bo "Ciapka" to mogę mieć w garażu ale nie w domu :) Wygląd? W moim przypadku chłopak musi mieć >185cm i tyle :D No może jeszcze taki apel do Panów - noszenie grubego łańcucha na szyi pożyczonego z obory nie jest wcale sexi ;) tak samo jak litr żelu na włosach :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

"jesli lancuch masz na klacie kazda laska sciaga gacie" a wiec lancuch musi musi byc, bez zelu badz brylantyny tez trudno zaczesac sie do tylu, bo jakies irokieziki czy koguciki to zostawmy dla chlopcow bawiacych sie w "pociag" :lol:

Opublikowano (edytowane)
"jesli lancuch masz na klacie kazda laska sciaga gacie"

@tomek0303 te laski co na widok łańcucha na klacie ,gacie ściągają ,wierz mi one i bez niego się majteczek pozbywają ... :ph34r:

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

"jesli lancuch masz na klacie kazda laska sciaga gacie" a wiec lancuch musi musi byc, bez zelu badz brylantyny tez trudno zaczesac sie do tylu, bo jakies irokieziki czy koguciki to zostawmy dla chlopcow bawiacych sie w "pociag" :lol:

Hehe dobrze powiedziane z tym łańcuchem :D Może troche zbyt dobitnie ale co racja to racja.W sumie to często w chwilach,,zabaw,,z kobietą zauważyłem że lubią strasznie bawić sie moim łańcuszkiem(tym na szyji oczywiście :D)Może i to nie jest dowód na to że łańcuch przyciąga kobiety,ale może akurat jakaś będzie chciała sie pobawić i początek gry wstępnej jak znalazł :D

Edytowane przez PREZES91WLKP
Opublikowano

Co do tych łańcuchów to mi się zbytnio nie podobają. Zależy też w jakim celu facet poznaje kobiete i na odwrót. Dla mnie liczy się charakter i tym najbardziej mężczyzna może zaimponować. Liczy się jaki jest a nie co ma na sobie :)

Opublikowano

Co do tych łańcuchów to mi się zbytnio nie podobają. Zależy też w jakim celu facet poznaje kobiete i na odwrót. Dla mnie liczy się charakter i tym najbardziej mężczyzna może zaimponować. Liczy się jaki jest a nie co ma na sobie :)

Uwierz mi, że zwracając uwagę na pewne szczegóły ubioru idzie już wstępnie coś powiedzieć o charakterze chłopaka (przyznaje, że czasem można się pomylić ). Nie wmówisz mi, że umówisz się z panem w różowej koszulce ( najlepiej z napisem JP 100% ) oraz w leginsach w panterkę z złotym łańcuchem na szyi, pasującej do karnacji w odcieniu dojrzałej pomarańczy po solarce, tatuażem na pół twarzy i w szpilkach ( bo takie przypadki też się zdarzają -> patrz M. Szpak) :P

Opublikowano

Ja odniosłam się do łańcuchów głównie. W ramach wyjaśnienia dodam, że nie lubię też tatuaży ani żadnych kolczyków zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Chodziło mi o normalny wygląd.

A w taki strój co opisałaś to według mnie tylko "homusie" się ubierają a ja jestem normalna i taki też nie zwróci mojej uwagi tylko wywoła negatywne nastawienie ;)

Opublikowano

Oj widze że nam sie kobiety rozpisały na temat łańcuchów,na następną impreze założe sobie żłobowy w ocynku może prędzej jakąś,,rolniczke,,znajde :P

banan575 czyli wg.Ciebie w dzisiejszych czasach sami panowie z małym przyrodzeniem,bo 3/4 panów z łańcuchami lata :)

Opublikowano

No taki łańcuch od żłoba to już coś. Jak Cię taka farmerka dopadnie, zdejmie go i Cię obezwładni to nie wiadomo co z Tobą zrobi :P

Raczej chyba liczy się jakość a nie wielkość lub ilość ;)

Opublikowano

kobiety jak i faceci sa wzrokowcami wiec nie ma co sie oszukiwac i twierdzic ze wyglad nie ma znaczenia. na poczatku zawsze zwracamy uwage na wyglad, bo charakteru nie ma sie wypisanego na czole. w tych czasach nawet z najgorszego paszteta da sie zrobic obiekt ktory nie bedzie wystraszal potencjalnych adoratorow badz adoratorki, trzeba wykazac sie tylko minimum zaangazowania i oglady. wisiec zawsze ma co choc lepiej aby stalo w odpowiednich sytuacjach, wiec watpie aby lancuch traktowac tu jako zamiennik. @PREZES91WLKP z moich informacji wynika ze nie moze byc za duzy, ma byc pracowity i cierpliwy bo podobno lepszy maly wariat niz duzy ale len hehe